TV-FJES: Guri Solberg har vært programleder for store TV2-satsinger som «X-Factor» og «Skal vi danse». Her er hun avbildet på Costume Awards i Oslo tidligere i år. Foto: Stella Pictures
TV-FJES: Guri Solberg har vært programleder for store TV2-satsinger som «X-Factor» og «Skal vi danse». Her er hun avbildet på Costume Awards i Oslo tidligere i år. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Er flau over hvordan vi møttes

TV-kjendisen synes hun og ektemannens første møte var for klisjéfylt.

Publisert
SEHER.NO: I dag er TV2-programleder Guri Solberg (34) lykkelig gift med vokalisten i bergensbandet Real Ones, David Chelsom Vogt (31). 

Men de to, som ble foreldre til lille Ella for halvannet år siden, møttes på en vel klisjéfylt måte, mener søte Solberg. Da de for åtte år siden møttes for første gang var det nemlig på en konsert med Vogts band!

- Det var en klassisk groupie/rockestjerneforelskelse! Jeg blir ofte flau når folk spør hvordan vi møttes, for det er så klisjé å finne hverandre på konsert på den måten, innrømmer Solberg overfor VG.

Vokalist Vogt merket at en blondine i salen fulgte ekstra godt med på ham på scenen, så han inviterte like gjerne Solberg med backstage da konserten var ferdig. Men TV-fjeset, som allerede da var fan av bandet, mente at de burde møtes ute i konsertlokalet i stedet.

- Jeg sa nei, fordi jeg syntes det var så klisjé - den blonde damen som ble med vokalisten, liksom, forteller hun.

Og apropos klisjé - Solbergs rockeektemann skrev en sang til parets lille datter etter hennes ankomst til verden. Igjen var 34-åringen skeptisk - hun mente en slik sang fort ville bli veldig klein. Men den er «helt nydelig», mener Solberg. Låta «Sister To All» ble en duett med Susanne Sundfør (24).

- Jeg var også skeptisk til å skrive en slik sang. Men som låtskriver må man ta tak i de opplevelsene man har i livet, og de som har vært med og fått oppleve noens første natt i verden vil alltid huske det, forklarer Vogt.

Det søte paret er for tiden i ferd med å flytte fra Bergen og til Oslo, siden den voldsomme pendlingen blir litt ugrei med en liten datter. Real Ones' nyeste album «First Night On Earth», hvis tittel altså refererer til Ellas første natt på jorda, kom ut i februar og fikk gode kritikker.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Forlovelsen brutt etter seks uker 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer