<strong>TAKKET NEI:</strong> Daniel Craig er tydelig på at han ikke lenger vil spille den kjente karakteren James Bond.  Foto: Ap
TAKKET NEI: Daniel Craig er tydelig på at han ikke lenger vil spille den kjente karakteren James Bond. Foto: Ap Vis mer

- Er ferdig som James Bond for alltid

Daniel Craig takket nei til millioner for å slippe å spille den kjente agenten 007 igjen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Daniel Craig (48) har spilt rollen som agent James Bond i de siste fire filmene i den kjente filmserien.

I februar ble det kjent at han takket nei til å spille i flere Bond-filmer, og filmstjernen hevdet at han heller ville kutte seg i håndleddene fremfor å spille Bond igjen.

Det er tydelig at skuespilleren mente det han sa tidligere i år, for ifølge kilder Daily Mail har snakket med har han nå avslått et tilbud på svimlende 800 millioner kroner for å spille inn to filmer til. 

- Daniel er ferdig - enkelt og greit. De kastet en millionsum etter ham, men han ønsker virkelig ikke å gjøre det, sier en kilde til nettstedet. 

Saken fortsetter under bildet.

<strong>NEST SISTE FILM:</strong> James Bond-filmen «Skyfall» kom ut i 2012, og var den tredje og nest siste filmen der skuespiller Daniel Craig spilte den britiske agenten.  Foto: COLUMBIA PICTURES / NTB Scanpix
NEST SISTE FILM: James Bond-filmen «Skyfall» kom ut i 2012, og var den tredje og nest siste filmen der skuespiller Daniel Craig spilte den britiske agenten. Foto: COLUMBIA PICTURES / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ønsker dem alle lykke til 

Tidligere har blant andre «Homeland»-stjernen Damian Lewis (45) og «Luther»-skuespilleren Idris Elba (43) dukket opp som alternativer til å erstatte Craig i Bond-rollen. 

<strong>KONA:</strong> Den britiske skuespilleren er gift med skuespiller Rachel Weisz (46).  Foto: Splash News
KONA: Den britiske skuespilleren er gift med skuespiller Rachel Weisz (46). Foto: Splash News Vis mer

Craig har selv ikke ønsket å uttale seg om hvem han kunne tenke seg skal ta over jobben.

- Jeg gir f**n. Jeg ønsker dem alle lykke til, fortalte han tidligere i år, ifølge The Sun.

Stygge skader

Hollywood-stjernen har tidligere fortalt at han har pådratt seg mange skader under innspillingen av de fire Bond-filmene.

Under innspillingen av «Spectre» fikk han store problemer da han skulle spille inn en slåsscene.

Ulykken skjedde inne i filmstudiet Pinewood.

- Bond-sjefene må ha fått panikk. De har så utrolig mye å rekke før deadline, og noe slikt skaper kaos i kalenderne. Alle statistene fikk rett og slett beskjed om å dra hjem, fordi Daniel hadde skadet et kne, sa en kilde i fjor ifølge Contactmusic.com.

LES OGSÅ: - Dette var vel på grensen til upassende? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer