SLUTT? Ifølge TMZ har LeAnn Rimes og ektemannen bestemt seg for å selge huset, men det er ennå ikke kjent hvor om de nå skal bo sammen eller skaffe seg noe hver for seg. Foto: Stella
SLUTT? Ifølge TMZ har LeAnn Rimes og ektemannen bestemt seg for å selge huset, men det er ennå ikke kjent hvor om de nå skal bo sammen eller skaffe seg noe hver for seg. Foto: StellaVis mer

Er ekteskapet over?

LeAnn Rimes selger huset etter utroskapsskandalen.

SEHER.NO: I mars startet utroryktene rundt popstjernen og skuespilleren LeAnn Rimes (26) etter at det amerikanske ukebladet US Weekly avslørte den gifte stjernens hemmelige møter med skuespillerkollegaen Eddie Cibrian (35).

Kort tid etter gikk Cibrian ut med en pressemelding hvor han langet ut mot bladets oppslag - hvor de hevdet at countrystjernen LeAnn var tatt på fersken med ham.

"Det er en fabrikkert historie hvor tilfeldige bilder er brukt til å skape et skandaløst forhold," skrev Cibrian da, som også er gift.

Rimes gikk også ut og benektet ryktene, og sa at folk fikk tro hva de ville.

Mandag ble LeAnn og Eddie fotografert sammen for første gang siden deres hemmelige møter ble avslørt i mars.

Nå spekuleres det i hvorvidt ekteskapet mellom Rimes og Dean Shermet (28) er over, ettersom det mandag også ble klart at paret har lagt ut huset sitt i Tennessee for salg.

Ifølge TMZ ønsker "Cayote Ugly"-stjernen 17,5 millioner kroner for huset som hun flyttet inn i sammen med ektemannen i september.

Ifølge nettstedet er det ikke kjent hvor LeAnn eller ektemannen har planlagt å bo nå...

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg var ikke utro!