Er du verpesjuk, Jennifer?

Nyforlovede Jennifer Aniston beundret Drew Barrymores babybilde.

BABYKOS: Justin Theroux og Jennifer Aniston ble tydelig betatt av lille Olive, da de nybakte foreldrene Will Kopelman og Drew Barrymore stolt viste frem bilder av det lille nurket. Foto: All Over Press
BABYKOS: Justin Theroux og Jennifer Aniston ble tydelig betatt av lille Olive, da de nybakte foreldrene Will Kopelman og Drew Barrymore stolt viste frem bilder av det lille nurket. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det nyforlovede paret Jennifer Aniston (43) og Justin Theroux (41) var fra seg av glede da de nybakte foreldrene Drew Barrymore (37) og Will Kopelman (34) viste frem babybilder av lille Olive.

Den celebre firerbanden var til stede ved en filmgalla i Los Angeles i forrige uke, og gjensynsgleden parene i mellom var stor.

Dette var den første offisielle opptrednen for «E.T»-stjernen etter at hun fødte sitt første barn 26.september.

«Friends»-stjernen var tydelig rørt over babybildene, og har tidligere uttalt til mannebladet GQ at hun ikke utelukker å få barn med forloveden:

- Skjer det, så skjer det!

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

De gode venninnene Drew og Jennifer var glade for å se hverandre igjen, og kanskje Drew ga den gifteklare venninnen noen bryllupsråd på veien?

Hun og kunstkonsulet-kjæresten giftet seg nemlig i en romantisk seremoni i parets hjem i Montecito i California i sommer.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Eli Kari drømte at vi hadde heftig og dampende sex

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer