USTØ: Her er det like før Victoria faller over bord. Foto: Stella Pictures
USTØ: Her er det like før Victoria faller over bord. Foto: Stella PicturesVis mer

- Er du ustø, Victoria?

Her er det like før supermodellen tipper over båtripen...

SEHER.NO: Victoria Silvstedt (35) har tilbrakt mye tid på sin kjæreste Maurice Dabbahs yatch, men hun er likevel ikke helt båtvant enda, kan det se ut som.

Da den svenske supermodellen koste seg på kjærestens yatch i like utenfor Cannes, var det like før hun tippet over båtripen, og ned i vannet. Men bare nesten. Etterpå lo hun godt av hendelsen.

Silvstedt solte seg på båten hele dagen, før hun og kjæresten dro videre til det eksklusive hotellet Edec Roc i Antibes, Frankrike. 

- Disse bildene viser at man kan være flott selv i middelalderen om man tar vare på kroppen sin, skriver nettstedet Celebuzz.

Og dette er noe Victoria er flink til, og hun har tidligere avslørt at hun takker et spesielt knep for sin flotte figur.

- Når jeg ikke arbeider, trener jeg regelmessig på helsestudio, men ingenting slår en økt med høye hæler! Jeg går bokstavelig talt hele dagen rundt i høyhælte sko, ofte 12 timer om dagen, sa hun til nettstedet Femalefirst.

Den flotte modellen har nylig kapret en rolle i komedien «Just for the Record». Denne filmen blir beskrevet som en parodi av den britiske filmindustrien.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Jeg ha Berlusconi en kald skulder