Er du smartere enn Linni?

- Hvor mange land er det egentlig i Skandinavia? Se videoen og konkurrer mot Linni Meister!

- HVOR MANGE LAND ER DET I SKANDINAVIA?: Linni Meister tok utfordringen på strak arm, da quiz-general Christer Falck utfordret henne til kunnskapstest. Foto: Per Ervland, Seher.no
- HVOR MANGE LAND ER DET I SKANDINAVIA?: Linni Meister tok utfordringen på strak arm, da quiz-general Christer Falck utfordret henne til kunnskapstest. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
Se video med Linni som blir grillet av Christer Falck nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Glamourmodellen Linni Meister (24) er vant til å bli stemplet som "dum og deilig", men da hun ble utfordret av Christer Falck - som denne uken gir ut fem spørrebøken under merket "Quizter" - til en kunnskapskonkurranse, nølte hun ikke med å takke ja.

- Jeg er egentlig ganske smart. Jeg fikk 4,7 i snitt på videregående, blant annet masse femmere, sier hun med et smil til Seher.no, før hun gyver løs på Christers spørsmål.

Prøv deg på samme quiz som Linni her, og vær med i trekningen om signerte "Quizter"-bøker! (vinnerne kontaktes etter 8. mars).

- Hva slags rally-bil Petter Solberg er kjent for, føler jeg meg sikker på, men hvor mange land er det egentlig i Skandinavia? Tre, fire eller fem?, grubler Linni til Christer Falcks store forlystelse.

Linni får imidlertid ikke lov til å svare på spørsmål om "kjekke menn". Det har hun nemlig laget egen gjeste-quiz om i Christer Falcks nye spørrebøker.

Spesialkunnskapene om hotte mannebein hjelper henne imidlertid lite når hun får spørsmål om hvor mange fotball-VM det norske herrelandslaget har vært med i.

- Huff her må jeg nok tippe, selv om jeg har hørt om Drillo og Drillo-is, sier Linni.
 
Prøv deg på Christers quiz her og vær med i trekningen av en av fem signerte "Quizter"-bøker! Hvor mange rette Linni fikk, står på slutten av quizen.

LES OGSÅ: - Må være sikker på at det blir oss

Se hvordan Linni klarte seg her:


[obj:media:8432]