SOVNET: Irina Shayk klarte ikke å holde øynene åpne da hun var på boksekamp i New York med Cristiano Ronaldo. Foto: Anthony J. Causi / Splash News/ All Over Press
SOVNET: Irina Shayk klarte ikke å holde øynene åpne da hun var på boksekamp i New York med Cristiano Ronaldo. Foto: Anthony J. Causi / Splash News/ All Over PressVis mer

- Er du sliten, Irina?

Supermodellen sovnet på Ronaldos skulder på boksekamp i USA.

LADER OPP: Cristiano Ronaldo forbereder seg til VM i fotball. Foto: Anthony J. Causi / Splash News/ All Over Press
LADER OPP: Cristiano Ronaldo forbereder seg til VM i fotball. Foto: Anthony J. Causi / Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Å være på boksekamp kan være en fartsfylt og spennende affære for mange. For supermodellen Irina Shayk (28) ble det ikke slik.

Da hun var med stjernekjæresten Cristiano Ronaldo (29) på kamp i New York, klarte hun til slutt ikke å holde øynene åpne.

Nettstedet EntertainmentWise.com skriver at Irina ikke forsøkte å skjule at hun var helt utslitt, og at hun tok seg en liten blund på fotballstjernens skulder.

- Er du trøtt, Irina? spør nettstedet humoristisk.

Boksekampen fant sted i Madison Square Garden på lørdag, og det var Miguel Cotto som kjempet mot Sergio Martinez. Førstnevnte vant kampen etter ti runder.

Cristiano og Irina var ikke de eneste kjendisene til stede på kampen. Der var også Mike Tyson, rapperen 50 Cent og Rachel McAdams.

Ronaldo gjør seg for tiden klar for fotball-VM i Brasil, der han og lagkameratene fra Portugal skal kjempe om fotballverdenens gjeveste pris.

LES OGSÅ: Superparet hermer etter Kim og Kanye