- Er du så bevisst på hva du spiser, Linni?

Kjendisene flørtet vilt med single Linni Meister på fest. Se video!

<strong>BESTEMT:</strong> - Så godt trent du er nå. Er det kalorifri mat? Du er ganske kalorifri, sier ishockey-profilen Anders Myhrvbold når han møter Linni Meister på fest i Oslo torsdag kveld.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
BESTEMT: - Så godt trent du er nå. Er det kalorifri mat? Du er ganske kalorifri, sier ishockey-profilen Anders Myhrvbold når han møter Linni Meister på fest i Oslo torsdag kveld. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se den elleville videoen med Linni og kjendismennene nederst i saken!

SEHER.NO: Linni Meister ble en av Norges mest ettertraktede ungkarskvinner da hun og samboeren Bernhard Berntzen gikk hvert til sitt tidligere i år.

Torsdag kveld var den single skjønnheten gjest under det kjendisspekkede finaleprogrammet på «4-stjerners middag» på Sagene i Oslo, og under et videointervju med Seher.no fikk ikke glamourmodellen stå i fred fra de mannlige gjestene.

Tidligere ishockeystjerne Anders Myhrvold brøt inn midt under intervjuet og skrøt uhemmet av kroppen til Linni.

- Så godt trent du er nå. Er det kalorifri mat? Du er ganske kalorifri. Er du så bevisst på maten, Linni? Se her! Du har gått virkelig inn for det, sa Myhrvold til Linni, før hun spøkefullt la til:

- Anders har altså prøvd seg ti ganger i kveld.

Og Linni fikk flere flørtende kommentarer underveis. Neste mann ut var Charterfeber-kjendis og Linnis gode venn Svein Østvik, som på sin karakteriske høylytte måte proklamerte sin kjærlighet overfor reality-kjendisen.

- Nå er jeg og Linni endelig frie og franke begge to, så det kommer det til å bli veldig mye mellom oss fremover, sier Svein til Seher.no.

Også NRKs tidligere MGP-kommentator Jostein Pedersen brøt inn under intervjuet. De to kom sammen på torsdagens finalefest, og det er tydelig at de har fått en svært god tone etter at de deltok sammen i «4-stjerners middag» tidligere i år.

- Vi er blitt veldig gode venner. Vi hadde aldri møtt hverandre før «4-stjerners middag», og jeg tror det tok tre-fire minutter i drosjen og siden har vi ikke sett oss tilbake.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Krangler om bruddet for åpent kamera

Se kjendisene flørte med Linni her:

[obj:media:9707]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer