FÅR SKRYT: - Det er gøy å få jobbe med flinke og proffe folk som Hank. Han ga alt under innspillingen, og hjalp blant annet jentene med å hente inspirasjon og teft mens de poserte med ham, sier programleder i "Top Model" Vendela Kirsebom. Foto: Scanpix
FÅR SKRYT: - Det er gøy å få jobbe med flinke og proffe folk som Hank. Han ga alt under innspillingen, og hjalp blant annet jentene med å hente inspirasjon og teft mens de poserte med ham, sier programleder i "Top Model" Vendela Kirsebom. Foto: ScanpixVis mer

Er du pen nok for dette, Hank?

Poserer med modelspirene i "Top Model".

SEHER.NO: Myten om modeller og rockere lever i beste velgående når Turbonegers Hank Von Helvete dukker opp i "Top Model". Neste mandag kaster nemlig Hans Erik Dyvik Husby (35) glans over TV 3s modellkonkurranse - ved å stille som motiv under en fotosesjon hvor modellspirene får i oppdrag å posere med musikerstjernen, skriver VG.

- Det er gøy å få jobbe med flinke og proffe folk som Hank. Han ga alt under innspillingen, og hjalp blant annet jentene med å hente inspirasjon og teft mens de poserte med ham, sier programleder Vendela Kirsebom til avisen.

Senere i programmet blir supervokalisten også å se i "Top Model"-juryen, der han kommer med sine innspill og synspunkter over deltagernes innsats.

På hjemmebane venter Hans Erik Dyvik Husby sitt første barn sammen med modellkjæresten 
Gro Skaustein (27). 35-åringen ble hanket inn til TV-programmet av kjendisfotograf og "Top Model"-dommer Bjørn Opsahl.

- Vi gutta på settet hadde en drømmedag med flammer, babes og rock! Det er jo kjent at rockere og modeller går hånd i hånd, og jeg så det som min misjon å tilføre serien litt rockekred. Derfor falt valget på min gamle venn Hank, forteller fotografen, som skryter av sin kamerat. 

- Siden vi skulle ha med "modellen" i juryen også, passet det godt med Hank. han er en smart fyr, med mange gode råd å komme med til modeller som skal kastes ut til ulvene, sier Bjørn Opsahl til VG.

Har du et tips om "Top Model"-jentene eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Måtte stille naken i "Top Model"