- Er du ikke god nok - blir du tuppa ut

Marthe Skappel går i mamma Dorthes fotspor, og mener etternavnet har vart en fordel.

I MAMMAS FOTSPOR: Dorthe Skappels(48) yngste datter Marthe (21) er på full fart inn i rampelyset, med programlederjobb på nettsiden «Style TV» og som det nye ansiktet til klokkemerket «Mango».  Foto: Anders Myhren/ Seoghør.no
I MAMMAS FOTSPOR: Dorthe Skappels(48) yngste datter Marthe (21) er på full fart inn i rampelyset, med programlederjobb på nettsiden «Style TV» og som det nye ansiktet til klokkemerket «Mango». Foto: Anders Myhren/ Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Dorthe Skappels(48) yngste datter Marthe (21) er på full fart inn i rampelyset, med programlederjobb på nettsiden «Style TV» og som det nye ansiktet til klokkemerket «Mango».

Marthe Skappel har derimot ikke gått bevisst inn for å gå i sin mors fotspor.

- Det er ikke noe jeg planlegger akkurat. Mamma er veldig dyktig i TV-jobben hun gjør, men jeg har ikke hatt noen drøm om at jeg skal gjøre det samme. Jeg takket ja til TV-jobben nå, og synes det er veldig gøy, men planlegger å begynne å studere til høsten, så jeg har faktisk ikke bestemt meg ennå for hvilken vei jeg vil gå. Jeg ønsker ikke å låse meg til noe før jeg har funnet ut av det selv, sier Maria Skappel til Dagbladet Fredag.

Marthes storesøster Maria (25) har også fått mye oppmerksomhet i media, både for sin modelljobb og for sitt privatliv. Marthe mener det kan være positivt å bli knyttet til Skappel-navnet.

- Jeg pleier å si at det sikkert er og har vært en fordel både for meg og søsteren min, Maria, og for meg at vi har et navn som er kjent hos mange, men jeg tror det spiller liten rolle hvordan du kommer «innenfor» et sted. Når du først er på plass, må du levere. Du kan hete hva du vil, er du ikke god nok, blir du tuppa ut uansett, sier Marthe Skappel til Dagbladet Fredag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Datteren går i Dorthes fotspor  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer