IKKE FLERE BARN: - Jeg er så takknemlig for at jeg har fått to flotte jenter på alle mulige måter. Det får klare seg. Så gleder jeg meg bare til å holde et sånt lite nurk i armene, sier Dorthe Skappel til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
IKKE FLERE BARN: - Jeg er så takknemlig for at jeg har fått to flotte jenter på alle mulige måter. Det får klare seg. Så gleder jeg meg bare til å holde et sånt lite nurk i armene, sier Dorthe Skappel til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Er du gal!?!

For 18 år siden tok TV 2-Dorthe en bastant avgjørelse.

BERGEN (SEHER.NO): I juni ble det kjent at Dorthe Skappels (47) datter, Maria (23), venter sitt første barn med kjæresten, Andreas Holzweiler.

Selv er TV 2-stjernen "bare" blitt 47 år gammel. Til Seher.no forteller tobarnsmor Dorthe at hun selv er ferdig med alt som heter fødsler, og at ingen får oppleve at hun blir trebarnsmamma etter at hun faktisk har blitt bestemor.

- Er du gal!?! Det er jo 18 år siden jeg vurderte det - da jeg fikk min yngste, sier hun.

I forrige uke innrømmet "God Kveld, Norge"-programlederen at graviditeten til tider har vært tøff for datteren Maria. Til Seher.no tar hun seg tid til å skryte av sin gravide datter, samt hennes andre datter, Marthe.

- Vet du hva? Jeg er så takknemlig for at jeg har fått to flotte jenter på alle mulige måter. Det får klare seg. Så gleder jeg meg bare til å holde et sånt lite nurk i armene, som jeg kan gi over til mammaen i det øyeblikket det begynner å lukte litt, smiler hun.

Til høsten er Dorthe også klar med et nytt program, som har fått navnet "Ja takk, begge deler" - der hun endelig får være litt mer seg selv. 

- Det som er med meg er at jeg har to ytterpunkter. På den ene siden er jeg veldig glamorøs, og elsker å være det. På den andre siden synes jeg det er veldig ok å ha på meg joggebukse og få lov til å være litt mer nedpå. Det fikk jeg lov til å være i denne serien, forteller Skappel, som innrømmer at familien hennes er glad for at det nye konseptet kom på banen nå.

- Familien min, som også har vært litt involvert i denne serien er veldig glade for at også den siden av meg skulle komme fram. Det er godt, sier hun.

- Får vi se en Dorthe Skappel helt uten sminke?

- Det skal jeg love deg! Det er ikke et gram der til tider, avslører hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Fikk bilde av rumpa i posten[obj:media:7950]