- Er du gal, mann?

«Luksusfellen»-Hallgeir får sjokk når han hører hva deltageren gjør.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I onsdagens «Luksusfellen» er det samboerparet Marthe og Bjørn som trenger hjelp. Mens Marthe betaler husleien, maten og fellesutgiftene, bruker Bjørn kun pengene på seg selv.

SVÆRT OVERRASKET: Hallgeir Kvadsheim blir tilsynelatende svært overrasket når deltageren Bjørn forteller at han kjører bil uten ansvarsforsikring. Foto: TV3
SVÆRT OVERRASKET: Hallgeir Kvadsheim blir tilsynelatende svært overrasket når deltageren Bjørn forteller at han kjører bil uten ansvarsforsikring. Foto: TV3 Vis mer
TØFT: Hallgeir Kvadsheim har tidligere fortalt at det til tider har vært tøft denne sesongen i Luksusfellen. Foto: Seoghør.no
TØFT: Hallgeir Kvadsheim har tidligere fortalt at det til tider har vært tøft denne sesongen i Luksusfellen. Foto: Seoghør.no Vis mer

Derfor gir Marthe samboeren et ultimatum: Rydd opp i problemene, ellers er forholdet over.

«Luksusfellen»-ekspert Hallgeir Kvadsheim er på plass i Haugesund for å hjelpe til med å rydde opp i problemene, men får sjokk når han finner ut om Bjørns bilvaner.

- Jeg fikk ikke betalt bilforsikringen. Jeg havnet bakpå, så den ble avsluttet, sier Bjørn i programmet.

- Ble den avsluttet? Så du kjører uten ansvarsforsikring? spør Hallgeir.

- Ja, uten noen ting.

- Men er du gal, mann? Du kan ikke gjøre det! utbryter Kvadsheim, som ser ut til å få sjokk av deltagerns uansvarlighet.


Hallgeir har tidligere uttalt at han denne sesongen i «Luksusfellen» har vært vitne til ting han aldri før har opplevd.

- Denne sesongen på opptak har jeg opplevd ting jeg aldri før har opplevd i «Luksusfellen». Det har vært en berg- og dalbane, både for deltagerne og oss programledere. Det har til tider vært ganske tøft, sa han tidligere til Seoghør.no.

I tilfellet med Bjørn tenner eksperten på alle pluggene, og stempler det hele som svært uansvarlig.

- Bilforsikringen til Bjørn har gått helt til forliksrådet nå. Han skylder 10000 kroner. Kjører altså uten ansvarsforsikring. Det er så vanvittig uansvarlig, sier Kvadsheim.


«Luksusfellen» sendes onsdager klokken 20.30 på TV3.

LES OGSÅ: Her besvimer hun i Luksusfellen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer