- Er du gal! Jeg var hvertfall jomfru

Ukysset Espen Eckbo ga klineråd i jentemagasin.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag kveld sendes første episode av TVNorges nye talkshow-satsning «Klovn til kaffen», hvor vi skal få bli bedre kjent med noen av Norges fremste komikere - og hva som har inspirert dem innen humor.

Rundt bordet sitter humoristene Hege Schøyen (57), Espen Eckbo (41), Linn Skåber (44), Odd-Magnus Williamson (34), Knyt Lystad (68) og Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen (38).

I sesongens første episode går stemningen - og pinligheten - i taken, når Hege Schøyen drar fram en gammel utgave av jentemagasinet «Girls». I begynnelsen av tekstforfatterkarrieren var nemlig Espen Eckbo «spørrespalte»-skribent for magasinet.

En leser lurer blant annet på om det er noen regler for hvordan man beveger tungen når man kysster, og Hege Schøyen leser opp svaret fra Eckbo:

- Kjære nysgjerrig. Jeg kjenner ikke til noen kysseregler, og alle kysser på sin egen måte. Noen beveger tungen raskt, andre sakte. Det er bare å prøve seg fram, og legg merke til hva den andre liker. Personlig vil jeg anbefale å innlede et tungekyss ganske mykt og rolig, så ikke den andre blir helt overrumplet. Hilsen Espen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.