- Er du gal! Jeg var hvertfall jomfru

Ukysset Espen Eckbo ga klineråd i jentemagasin.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag kveld sendes første episode av TVNorges nye talkshow-satsning «Klovn til kaffen», hvor vi skal få bli bedre kjent med noen av Norges fremste komikere - og hva som har inspirert dem innen humor.

Rundt bordet sitter humoristene Hege Schøyen (57), Espen Eckbo (41), Linn Skåber (44), Odd-Magnus Williamson (34), Knyt Lystad (68) og Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen (38).

I sesongens første episode går stemningen - og pinligheten - i taken, når Hege Schøyen drar fram en gammel utgave av jentemagasinet «Girls». I begynnelsen av tekstforfatterkarrieren var nemlig Espen Eckbo «spørrespalte»-skribent for magasinet.

En leser lurer blant annet på om det er noen regler for hvordan man beveger tungen når man kysster, og Hege Schøyen leser opp svaret fra Eckbo:

- Kjære nysgjerrig. Jeg kjenner ikke til noen kysseregler, og alle kysser på sin egen måte. Noen beveger tungen raskt, andre sakte. Det er bare å prøve seg fram, og legg merke til hva den andre liker. Personlig vil jeg anbefale å innlede et tungekyss ganske mykt og rolig, så ikke den andre blir helt overrumplet. Hilsen Espen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer