Er du der inne, Lady Gaga?

Popstjernen ga alt da hun gjestet Philip Treacy-showet under London Fashion Week.

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av Lady Gagas eksentriske antrekk under London Fashion Week nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Popstjernen Lady Gaga (26) har en minst like sterk interesse for mote som for musikk, og da hun besøkte London Fashion Week søndag var hun virkelig i sitt ess.

I fobindelse med moteshowet til Philip Treacy, som er kjent for sine ekstravagante hodeplagg, hadde «Bad Romance»-sangeren med seg tre ulike antrekk - hvor ett virkelig tok kaka:

Som tilbehør til mønstrede gulltights i fløyel og en flaskegrønn fløyelskjole, hadde 26-åringen valgt seg et svært oppsiktsvekkende hodeplagg. Kreasjonen lignet en motorsykkelhjelm uten visir, fullstendig dekket av fargerike blomster.

Kanskje popstjernen ville forsikre seg om at ikke Philip Treacys modeller skulle få den udelte oppmerksomheten? Uansett gjorde hun også en liten opptreden på catwalken, kledd i en hudfarget catsuit og innhyllet i knallrosa, gjennomskinnelig stoff.

Men også etter catwalkshowet fortsatte Gaga sin personlige motevisning. Da iførte hun seg et sort-hvitt antrekk kombinert med en glitrende Michael Jackson-hanske og enorme Mikke Mus-ører. Og før hun forlot The Royal Courts of Justice ved Strand, draperte hun seg i et Østen-inspirert ensemble, komplett med lange pelsdusker og silkesjal rundt hodet.

Med andre ord bidro «Pokerface»-sangeren til at moteeliten på London Fashion Week fikk med seg to moteshow i The Royal Courts of Justice søndag - ett på catwalken og ett på første rad...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slik lurer han jentene med berømmelsen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer