MOT-AMBASSADØRER: Marion Ravn og Chand Torsvik møttes mandag i forbindelse med MOT Norgesturné i Lørenskog. Her benyttet X Factors nye dommer Marion anledningen til å få noen tips fra fjorårets vinner.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
MOT-AMBASSADØRER: Marion Ravn og Chand Torsvik møttes mandag i forbindelse med MOT Norgesturné i Lørenskog. Her benyttet X Factors nye dommer Marion anledningen til å få noen tips fra fjorårets vinner. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Er du den nye riksbitchen?

Slik skal popstjernen finne Chands arvtager i X Factor. Se video!

Se Chand Torsvik og Marion opptre og snakke om X Factor nederst i saken!

SEHER.NO: Det var duket for et aldri så lite «X Factor»-møte i Lørenskog mandag, da fjorårets vinner Chand Torsvik møtte årets nye dommer Marion Ravn på MOT Norgesturné i Lørenskog Kulturhus.

Marion Ravn var gjesteprogramleder under «Idol» i 2006, men «X Factor» er foreløpig et uskrevet blad for den tidligere M2M-stjernen. Derfor benyttet hun møtet med Chand til å få noen tips fra Norges første «X Factor»-vinner.

- Vi begynte å snakke litt om det akkurat nå i garderoben. Så jeg får snakke litt mer og få litt tips når det starter. Det spørs jo litt hva slags kategori jeg får, men hvis jeg får gutter må jeg nok ringe Chand og få litt låt-idéer og sånne ting, sier Marion til Seher.no.

Chand, som forteller at han går en travel konsert-sommer i møte etter seieren, tror derimot ikke at Marion trenger hans hjelp når den nye sesongen går igang.

- Det tror jeg du klarer helt fint selv. Jeg tror dommerpanelet blir kjempeflott. Og budskapet mitt er at folk må bare melde seg på og møte opp på audition, sier Chand til Seher.no.

Allerede til helgen skal Marion prøve seg som dommer for første gang, da første auditionrunde går av stabelen i Trondheim.

- Hva slags dommer blir du, er du Norges nye riksbitch?

- Jeg tror det heller blir litt grining og sånn. Jeg skal bare være meg selv. Jeg kommer til å være ærlig. Hvis det er dårlig så er det dårlig, men jeg tror ikke det kommer noen slemme gloser fra meg på TV, forteller Marion til Seher.no.

Chand Torsvik og Marion Ravn har mer enn sangkonkurransen til felles. Begge er MOT-ambassadører, og benyttet mandagens arrangement til å inspirere ungdomsskole-elevene fra Lørenskog.

- Det er fint å være her med MOT og kunne vise de ungdommene som er her i dag at man skal ha mot til å være seg selv, og mot til å drømme og ha tro på seg selv. Jeg håper at når jeg står på scenen i dag er jeg et bevis på at det går an. At man kan oppnå den drømmen, forteller Marion Ravn til Seher.no.

Og for popstjernen, som har solgt millioner av album med M2M, sunget duett med Meatloaf og hatt Europa-suksess med hitlåta «Here I am», var det helt spesielt å opptre på Lørenskog Kulturhus.

- Ja, det er litt rart for det er her jeg opptrådte for første gang da jeg var liten. Det er veldig rart å være tilbake og de har bygd veldig mange nye bygninger og alt ser litt annerledes ut, forteller Lørenskog-jenta til Seher.no.

Marion Ravn har de siste årene vært bosatt i Los Angeles, men flytter nå hjem til Norge for å være dommer i X Factor.

- Det blir veldig deilig. Det er godt å ha kontraktsfestet at jeg skal være hjemme i Norge så og så lenge, sier den nybakte realitydommeren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Marion Ravn til X Factor

Se Chand og Marion opptre og snakke om X Factor her:


[obj:media:8564]