DETTE GJORDE KATE FLAU: - No place like home... #NoTanLines, skrev Oliver Hudson som kommentar til nakenbildet sitt som viser en brun kropp med en kritthvit rumpe. Foto: Instagram/Oliver Hudson
DETTE GJORDE KATE FLAU: - No place like home... #NoTanLines, skrev Oliver Hudson som kommentar til nakenbildet sitt som viser en brun kropp med en kritthvit rumpe. Foto: Instagram/Oliver HudsonVis mer

- Er dette virkelig nødvendig?

En pinlig berørt Kate Hudson frykter flere stunt som dette etter at skuespillerbroren fikk seg Instagram-profil.

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av januar opprettet Kate Hudsons (35) storebror, «Rules of Engagement»-stjernen Oliver Hudson (38), en profil på Instagram.

Kate var rask med å dele nyheten med fansen på sin egen profil, samtidig som hun advarte følgerene sine om at hun er sikker på at Oliver kommer til å poste merkelige ting.

Og hun frykter spesielt at det skal gå ut over henne.

- Jeg vil gjerne introdusere storebroren min @theoliverhudson. Og jeg beklager så mye på forhånd. Hvis du er interessert i brysthår selfies og golfbilder, så er dette fyren for deg.

- Jeg er glad for at han har valgt å joine Instagram, men jeg vet allerede at jeg og mine andre brødre har mye å frykte på denne offentlige kontoen. Det er bare sånn han fungerer. Jeg er redd, veldig redd, men kjør på, Hudson, skrev hun sammen med dette bildet:

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on

 

Kate fikk rett

Ti dager senere, etter først å ha lagt ut barndomsbilder av seg selv og søsknene, klinket Oliver til med nakenbildet du ser i toppen av saken.

- Er dette virkelig nødvendig? har lillesøster Kate flau kommentert under bildet.

Olivers følgere virker derimot ikke til å dele Hollywood-stjernens bekymring.

- Jeg ler meg ihjel! Dette er fantastisk! skriver en.

- Jeg elsker den hvite rumpa!!

- Vakker rumpe, men kan du være så snill å snu deg rundt, mister? ler en annen.

Mens Kate like før jul avslørte at hun og forloveden Matthew Bellamy har gått hver til sitt, så har Oliver vært lykkelig gift med Erinn Bartlett siden 2006. Paret har tre barn sammen.

LES OGSÅ: Kate Hudson avslører hemmeligheten bak drømmekroppen