Madonna:

- Er dette virkelig Madonna?

Superstjernens siste video har fått fansen til å reagere.

KRITISERES: Madonna er ikke fremmed for kritikk, og blir møtt med kritikk nok en gang. Foto: Carl Timpone / BFA / REX / NTB
KRITISERES: Madonna er ikke fremmed for kritikk, og blir møtt med kritikk nok en gang. Foto: Carl Timpone / BFA / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdenskjente sangstjernen Madonna (63) er ikke fremmed for å skape overskrifter verden over, og har ved flere tilfeller blitt kritisert for en rekke bilder hun tidligere har delt på sosiale medier.

I november i fjor var hun blant annet i hardt vær etter at hun delte et bilde på Instagram. Der poserte hun sammen med fotografen Steven Klein – med en kniv mot strupen, noe som fikk flere til å reagere kraftig.

Nå skaper 63-åringen overskrifter nok en gang, etter at hun nylig la ut en dristig video.

PROVOSERER: Folk lar seg provosere av Madonnas siste bidrag til kampen mot koronaviruset. Video: instagram/madonna/Rød Løper Vis mer

- Er så forvirret

Madonna har den siste tiden kommet med flittige oppdateringer på sosiale medier - både i form av bilde og video.

Hun har blant annet vært aktiv på den sosiale plattformen TikTok, hvor hun la ut sin seneste video som har vekket oppsikt. Flere fans mener nemlig hun er ugjenkjennelig, skriver Ekstra Bladet.

Med sine 1,8 millioner følgere delte hun en video hvor hun danset langsomt iført en g-streng med blonder, et sort silkekorsett og halskjeder. Det har flere fans reagert på, som nå har strømmet til kommentarfeltet for å kritisere henne.

«Jeg ELSKER Madonna, men seriøst - hva er det som har skjedd med henne den siste tiden?» skriver en bruker på TikTok.

«Nå er jeg så forvirret. Er dette virkelig Madonna? Eller er det noen som har betalt millioner for å ligne på henne? skriver en annen.

«Jeg er trist og bekymret for Madonna», følger en tredje opp med.

Det er imidlertid også mange som mener at «Like A Virgin»-sangeren holder seg godt for alderen, og skriver at flere i kommentarfeltet burde vise henne mer respekt.

MADONNA: Ikke alle var imponert over det den aldrende popdronningen presterte fra scenen under Melodi Grand Prix: Video: NRK. Klipp: Kristoffer Løkås/Dagbladet TV Vis mer

Dristige bilder

Det er riktignok ikke første gang Madonna vekker oppsikt med dristig innhold på sosiale medier. I april i fjor hadde artisten tatt noen utfordrende «selfier» i bare undertøyet på Instagram.

Sangfuglen delte nemlig en bildesamling med sine 15,7 millioner følgere iført en sort hatt, gullsmykker, høye strømper og minimalt undertøy.

«Og nå et øyeblikk med selvrefleksjon … Madame X», skrev hun.

Reaksjonene lot ikke vente på seg og flere av følgerne hennes holdt ikke tilbake med kommentarene.

«Hvordan er dette overhodet mulig?» skrev en bruker.

«Gudinne», roste en annen.

Ikke nok med det, også rapperen Snoop Dogg (50) bet seg merke i de frekke bildene.

«Jeg trenger deg», skrev han, etterfulgt av to rosa hjerter.

LES OGSÅ: Scene skaper reaksjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer