Er dette verdens verste musikkvideo?

Patricia Krentcil ble berømt da hun lot datteren ta solarium. Nå prøver hun seg som popstjerne. Se video!

SEOGHØR.NO: Husmoren Patricia Krentcil (45) ble i 2012 berømt for sin ekstreme soling og sjokkerte mange fordi hun skal ha tatt med datteren Anna (5) i solarium. 

Etter hvert stilnet oppmerksomheten rundt Krentcil og hun har siden den gangen funnet nye måter å holde seg i rampelyset. 45-åringen har blant annet uttrykt ønske om å posere for Playboy, men da tilbudet uteble arrangerte hun sin egen toppløse fotoshoot. 

Bildene gikk verden rundt og nå ønsker hun ytterligere berømmelse. Tanning Mom har nå spilt inn sin egen sang som blir lagt ut på iTunes 6. mai. Sangen heter «It's Tan Mom» og handler selvsagt om soling. Krentcil rapper blant annet om hvor mye solkrem man burde bruke. 

- Jeg tok all teksten som lå foran meg, blandet det sammen og kastet inn mine egne ord i sangen, sier hun til RumorFix. 

Om låten blir en hit gjenstår å se. Den er laget i samarbeid med sangeren Adam Bartais som også har spilt inn en sang med fjortenbarnsmoren Octomom. 

Også her hjemme har realitydeltakere forsøkt seg på en popkarriere, med vekslende hell. Lene Alexandra Øien - som har deltatt i «Robinsonekspedisjonen» - fikk en hit med sin låt «My Boobs Are OK».

Verre gikk det for «Paradise Hotel»-deltager Iselin Michelsen, som i fjor opplevde at hennes låt «Chrewing Gum» ble kåret til tidenes dårligste låt av radiokanalen NRJ.

Tanning Mom er ikke bare kjent for sin overdrevne soling. Det er også tydelig at hun er litt for glad i alkohol og har tabbet seg ut på den røde løperen. Hun har flere ganger falt og blottet undertøyet foran en mengde fotografer.

Se hele musikkvideoen her: 

LES OGSÅ:  Snublet, blottet trusene og gikk på trynet