HOLDER STILEN: Victoria Beckham har de siste årene gjort det stort som motedesigner og er opptatt av å ta seg best mulig ut. Den 1.63 meter høye stjernen går alltid i høye hæler. Foto: Stella Pictures
HOLDER STILEN: Victoria Beckham har de siste årene gjort det stort som motedesigner og er opptatt av å ta seg best mulig ut. Den 1.63 meter høye stjernen går alltid i høye hæler. Foto: Stella PicturesVis mer

Er dette trygt?

Victoria Beckham utfordret skjebnen da hun dekorerte juletre i høye hæler.

SEOGHØR.NO: Victoria Beckham (39) setter trendene med sine nyskapende design på catwalken og hun holder selvsagt stilen i festsesongen. Briten, tidligere kjent som Posh Spice, foretrekker livet i høyden og er alltid iført skyhøye hæler.

Torsdag la hun ut et bilde på Instagram der hun balanserer på en stige mens hun dekorerer et juletre. Høyt over bakken prøver Fru Beckham å holde balansen på ti centimeter høye hæler. Det hele så ut som en svært skummel julefeiring, og flere fans har uttrykt sin bekymring.

- Du risikerer sikkerheten og helsen din her, skriver en fan.

- Veldig farlig i de skoene, men elsker bildet, mener en annen.

Også Beckham innrømmer at det ikke er helt trygt.

- Julen kan være farlig fashion bunnies, skriver Victoria selv om bildet.

I ekte fashionista-stil var juletreet rosa og firebarnsmoren er i ferd med å pynte treet med en figur av seg selv. Det hele er del av en reklame for hennes eget merke.

Flere har også skrevet at de gjerne skulle sett hele skosamlingen til den motebevisste briten, og i november la 39-åringen faktisk ut et bilde av deler av samlingen. Hun donerte flere par til engelske røde kors, og så ut til å ha mange til overs.

STOR SAMLING: Victoria ryddet i skosamlingen og donerte denne haugen til røde kors.
STOR SAMLING: Victoria ryddet i skosamlingen og donerte denne haugen til røde kors. Vis mer

LES OGSÅ: Visste ikke hvem ektemannen var