Er dette tidenes pinligste kyss?

Brudens far bryter ut i latterkrampe... Se video!

HEFTIGE SCENER: Jomfruene i «Virgin Diaries» får virkelig smaken på et ekte kyss i denne videoen... Foto: Youtube
HEFTIGE SCENER: Jomfruene i «Virgin Diaries» får virkelig smaken på et ekte kyss i denne videoen... Foto: Youtube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se den heftige klippet fra brudeparets pinlige kyss nederst i saken!
 
SEHER.NO: Det er normalt sett en finslipt balanse mellom hengivenhet og hva som faktisk passer seg når brud og brudgom skal gjøre sitt første kyss etter ekteskapsinngåelsen i et bryllup. I kanalen TLCs nye show «Virgin Diaries» får man imidlertid se et kyss som får bryllupets gjester til mildt sagt å sperre øynene opp. 

Det som er sikkert, er at det nygifte paret, som aldri før har kysset, i hvert fall har litt å lære når det kommer til kyssing - noe også serien, som begynner å gå førstkommende søndag, viser.

Stjernene i showet har nemlig valgt å avstå fra sex og nærkontakt enten på grunn av religion eller livsstil, eller lever simpelthen i sølibat av årsaker de ikke selv har valgt. I serien får seerne et innblikk i hvordan det går når voksne personer lever som jomfruer i et samfunn som brenner av press i motsatt retning...

Snikkikket av det første - svært pinlige - kysset i «Virgin Diaries» ble sluppet for to dager siden, og har allerede rukket å gå som en farsott på nettet. Youtube-klippet har allerede blitt sett nesten en million ganger.

Nå går debatten om hvorvidt det lykkelige kysset er naturlig eller ikke. Det finnes i hvert fall liten tvil om at det ikke bare er TV-seerne som kryper seg når seansen utspiller seg. En av gjestene, ifølge Daily Mail mest sannsynlig brudens far, blir i klippet sett mens han begraver hodet i hendene og ler i forlegenhet.

Hvordan det nygifte parets første natt blir, det gjenstår å se...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er et dophue  

Se den heftige klippet fra brudeparets pinlige kyss her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer