Foto: YouTube
Foto: YouTube Vis mer

Er dette tidenes mest rørende «X Factor»-opptreden?

Christopher fikk høre at han ville gjøre seg selv til latter. Så begynte han å synge...

Publisert

SEOGHØR.NO: I fem år hadde britiske Christopher Maloney fylt ut påmeldingsskjemaet for å delta i «X Factor».

FOR BESTEMOREN: Christopher Maloney flyttet inn hos bestemoren etter at bestefaren døde. Hun var til stede for å heie på barnebarnet. Men hun hadde aldri forventet at det gikk som det gikk. Foto: YouTube
FOR BESTEMOREN: Christopher Maloney flyttet inn hos bestemoren etter at bestefaren døde. Hun var til stede for å heie på barnebarnet. Men hun hadde aldri forventet at det gikk som det gikk. Foto: YouTube Vis mer

Men i siste liten rev han i stykker papiret. Han turte ikke.

Gang på gang hadde han nemlig fått høre av folk at han ville gjøre seg selv til latter dersom han entret scenen i den populære sangkonkurransen.

I 2012 tok han imidlertid motet til seg, og meldte seg på. Christopher ville nemlig synge Bette Midlers «The Rose», en sang som ble spilt i bestefarens begravelse.

Etter at Christopher mistet bestefaren sin, flyttet han inn hos bestemoren, for å passe på henne.


Men det var en utrolig nervøs deltager som viste seg fram på scenen. Christopher skalv voldsomt før opptredenen, og både dommere og publikum trodde det ville ende i katastrofe.

Men så begynte Christopher å synge.

Reaksjonen fra dommere og publikum er ubetalelig.

Se den svært rørende videoen:

STÅENDE APPLAUS: Dommere og publikum tok helt av både under og etter Christophers audition. Foto: YouTube
STÅENDE APPLAUS: Dommere og publikum tok helt av både under og etter Christophers audition. Foto: YouTube Vis merAudition-runden var bare starten på en lang suksessreise for deltageren. Han endte på tredjeplass i «X Factor». Året etter stod han fram som homofil, og like etter fikk han platekontrakt.


LES OGSÅ: Må velge mellom jobb og baby

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer