Er dette tidenes kleineste intervju?

Den trykkende stemningen var overveldende da Jennifer Lawrence' eks ble spurt om nakenskandalen.

UKOMFORTABELT: Da Nicholas Hoult og regissør Jake Paltrow (t.h) gjestet «Good Day New York» torsdag, måtte den unge britiske skuespilleren svare på spørsmål om de hackede nakenbildene til ekskjæresten. Foto: YouTube
UKOMFORTABELT: Da Nicholas Hoult og regissør Jake Paltrow (t.h) gjestet «Good Day New York» torsdag, måtte den unge britiske skuespilleren svare på spørsmål om de hackede nakenbildene til ekskjæresten. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tordag var den britiske filmstjernen Nicholas Hoult (24) gjest på «Good Day New York» for å promotere sin nyeste film, sci-fi-dramaet «Young Ones».

Men Hoult og filmens regissør, Jake Paltrow, ble utsatt for spørsmål om helt andre ting enn den kommende filmen, skriver Huffington Post.

Hoult var inntil tidligere i år sammen med skuespiller Jennifer Lawrence (24), som nå dater Chris Martin (37). «Hunger Games»-stjernen var nylig innblandet i en stor nakenskandale da flere stjerners private mobilbilder ble hacket og spredt på nett.

Og «Good Day New York»-vertinne Rosanna Scotto klarte ikke å sky unna temaet i studiosofaen torsdag.

- Jennifer Lawrence har jo skapt mange overskrifter i det siste på grunn av de bildene som ble hacket. Og jeg tror det kanskje var bilder som ble sendt til deg, begynner Scotto - mens stemningen i TV-studio blir stadig mer trykket.

LANGVARIG FORHOLD: Jennifer Lawrence og Nicholas Hoult fant tonen under innspillingen av «X-Men: First Class» for omlag fire år siden. James McAvoy og Michael Fassbender i bakgrunnen. Foto: ©20thCentFox/Everett Collection/All Over Press
LANGVARIG FORHOLD: Jennifer Lawrence og Nicholas Hoult fant tonen under innspillingen av «X-Men: First Class» for omlag fire år siden. James McAvoy og Michael Fassbender i bakgrunnen. Foto: ©20thCentFox/Everett Collection/All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Nicholas Hoult velger å se ned i gulvet mens Scotto snakker videre, mens regissør Paltrow blir et utenforstående vitne til den ubehagelige utvekslingen.

- Jeg bare lurte på om du har noen kommentar i det hele tatt. Jeg vet at hun snakket om de som lastet ned bildene som praktisk talt sexforbrytere. Jeg lurer på hva du følte om det der?, fortsetter Scotto ufortrødent.

Stilt til veggs på denne måten, svarer Hoult på det svært personlige spørsmålet mens han krysser både beina og armene i en beskyttende gest.

- Ehm, det er sjokkerende at slike ting skjer i verden. Det er en skam, svarer han unnvikende, stadig med blikket rettet ned fremfor på intervjueren.

Se det kleine intervjuklippet nedenfor:

Jennifer Lawrence snakket også om nakenskandalen tidligere denne uken, dog mer frivillig.

I et stort intervju i oktoberutgaven av Vanity Fair, som hun også pryder coveret av, snakker hun indirekte om ekskjæresten når hun adresserer nakenhackingen.

- Jeg begynte å skrive på en unnskyldning, men jeg har ingenting å si jeg er lei meg for. Jeg var i et kjærlig, sunt, fantastisk forhold i fire år. Det var langdistanse, og enten så kommer kjæresten din til å se på porno, eller så kan han se på deg, sier den amerikanske skuespilleren åpenhjertig. 

Nicholas Hoult skal på sin side ha funnet tonen med «Equals»-motspiller Kristen Stewart (24) den siste tiden.

PERLEVENNER: Kristen Stewart og Nicholas Hoult moret seg sammen på «Equals»-pressekonferanse i Tokyo i starten av september. Foto: REX/All Over Press
PERLEVENNER: Kristen Stewart og Nicholas Hoult moret seg sammen på «Equals»-pressekonferanse i Tokyo i starten av september. Foto: REX/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Kanye West designer giftering til North (16 mnd.)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer