LUKSUSDYR: Justin Bieber kan klappe i hendene over at han fikk nytt privatfly til jul. Dette er tatt i California i begynnelsen av desember. Foto: Stella Pictures
LUKSUSDYR: Justin Bieber kan klappe i hendene over at han fikk nytt privatfly til jul. Dette er tatt i California i begynnelsen av desember. Foto: Stella PicturesVis mer

Er dette tidenes julegaver?

Justin Bieber viste bilder av sitt nye luksuriøse «leketøy», og Jilliam Michales ga assistenten ny bil.

SEOGHØR.NO: Til tross for at mange ikke vil innrømme det; det er gavene som står i fokus når julekvelden ringes inn.

Og for ungpikeidolet Justin Bieber (20) ble det en ekstra gledelig jul dette året - han fikk nemlig et privatfly i gave, skal vi tro oppdateringene han har gjort på Instagram.

Natt til 2. juledag la nemlig Bieber ut to bilder på den sosiale bildedelingstjenesten.

«Nytt fly til jul, og hun er vakker», skrev han til selfien han tok av seg selv inne i hva som sannsynligvis er det nye privatflyet.

Er dette tidenes julegaver?

Men det er ikke bare Bieber som har vært heldig med gavene i år. Ifølge UsMagazine har «Slankekrigen»-trener Jillian Michaels (40) vært ekstra spandabel i år - og ga assistenten Ines en flunkende ny bil.

Også Jillian delte den gledelige nyheten med sine fans via sosiale medier:

«I ni år har du tatt hånd om meg og min familie med kjærlighet og omsorg. Vi overrasket Ines med en ny bil #godjul, #Vielskerdegkompis», skrev hun til en video hun la ut på Instagram, av Ines som får overrakt bilnøklene til sin nye doning.

Bieber har forøvrig ikke avslørt hvem som ga ham privatflyet.

Fikk du det du ønsket deg til jul? Stem under!

LES OGSÅ: Blond Bieber måtte trøste fan

Er du fornøyd med julegavene du fikk i år? (Avsluttet)