Er dette tidenes dristigste kjole?

Jaimie Alexander sjokkerte på den røde løperen.

OOPS: Litt for mye kom til syne da Jaimie Alexander viste seg i den svært dristige kjolen. Foto: Splash News/ All Over Press
OOPS: Litt for mye kom til syne da Jaimie Alexander viste seg i den svært dristige kjolen. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Mandag hadde filmen «Thor: The Dark World» premiere i USA. Og på den røde løperen hadde én av skuespillerne planer om å sjokkere.

Den amerikanske skuespilleren Jaimie Alexander (29), som har en av rollene i filmen, viste seg nemlig i en ekstremt avslørende kjole.

«Tidenes dristigste?» er spørsmål Hollywood-mediene stiller seg, etter at 29-åringen viste seg i den sorte kjolen, med store gjennomsiktige partier.

«De buede sømmene dekket til de viktigste delene. Om de ikke hadde gjort det, kunne Ms. Alexander blitt satt i fengsel for blotting. Men likevel ble lite overlatt til fantasien», skriver britiske Daily Mail.Undertøyet hadde skuespilleren lagt igjen hjemme.

Alexander var en av mange stjerner som viste seg på den røde løperen på mandag. Filmen har en rekke stjerneskuespillere, blant annet Anthony Hopkins, Chris Hemsworth og Tom Hiddleston, og samtlige strålte foran fotografene.

En som derimot glimret med sitt fravær var Natalie Portman, som strålte under London-premieren.

Men det brydde fotografene seg lite om, da de fikk øye på antrekket til Jaimie Alexander...

- Heldigvis er disse filmene fulle av action, komedie og bra historier. Jeg tror de virkelig leverer til de som elsker serien, sa Portman om filmen forrige uke.

Stellan Skarsgård, Rene Russo og Kat Dennings spiller også i «Thor: The Dark World».

Filmen hadde premiere her til lands 1. november.
 

 

 

STRÅLTE: Chris Hemsworth var i slaget på den røde løperen. Foto: Sara De Boer/startraksphoto.com/
STRÅLTE: Chris Hemsworth var i slaget på den røde løperen. Foto: Sara De Boer/startraksphoto.com/ Vis mer


LES OGSÅ: Strålte i sølv på premiere