Er dette tidenes dårligste sjekketriks?

- Jeg vet ikke helt hvordan dette slo an, sier «Gøy på landet»-deltageren.

VILLE TA MED SKJE: - Jeg hadde egentlig tenkt til å ta med meg en skje i dag. Jeg skulle gi den til deg, og si «Skal vi spoone?», sier Camilla Carlsen til bygdeungkaren Harald i mandagens premiere av «Gøy på landet». Foto: TVNorge
VILLE TA MED SKJE: - Jeg hadde egentlig tenkt til å ta med meg en skje i dag. Jeg skulle gi den til deg, og si «Skal vi spoone?», sier Camilla Carlsen til bygdeungkaren Harald i mandagens premiere av «Gøy på landet». Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av Camilla Carlsens sjekketriks nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag er det premiere på TVNorges nye realitysatsning «Gøy på landet», der 25 single jenter skal forsøke å finne mannen i sitt liv i elleve forskjellige bygder - fra Agder til Finnmark. En av disse jentene er Camilla Carlsen (22) fra Stavanger.

Camilla utmerker seg seg allerede programmets premiereepisode, der hun forsøker å få oppmerksomhet fra en av de tre ungkarene TV-seerne får se denne uka når jentene besøker Audnedal -nemlig tømreren Harald Leland (25). Selv om flere andre jenter satt der - i tillegg til TV-kameraene - lot hun likevel mange av sine hemninger fare.

- Jeg hadde egentlig tenkt til å ta med meg en skje i dag. Jeg skulle gi den til deg, og si «Skal vi spoone?». Og hvis du hadde sagt nei, da ville jeg bare dratt opp kammen min og sagt at «Jeg greier meg selv», sier Camilla Carlsen i mandagens «Gøy på landet», og i klippet du ser nederst i saken.
 
22-åringens noe merkelige sjekkeutspill ble etterfulgt av en kanskje litt pinlig taushet fra Harald og fra de andre jentene. Og til Seher.no legger den blide jenta ikke skjul på at utsagnet kanskje ikke ble mottatt helt som hun hadde tenkt.
 
- Jeg har aldri vært med på et sjekkekonsept som dette, og heller ikke vært på datesider på nettet eller slike ting. Jeg ville bare løse litt opp i stemningen, jeg, og være litt morsom. Men jeg vet ikke helt hvordan det slo an. Jeg tror rett og slett at det ikke slo så godt an, forteller hun til Seher.no.
 
Camilla Carlsen har hatt fire kjærester tidligere i livet, men har vært singel de siste to årene. Nå håper hun at den rette mannen dukker opp på bygda - i det nye TVNorge-programmet.

- Det å være singel er greit til tider det. Men der er vel så «kjekt» å være i et trygt og godt forhold. Men det viktigste for meg med dette programmet var å få reise og oppleve landet vårt, det var en mulighet jeg bare måtte ta, sier hun til Seher.no.
 
«Gøy på landet» ser du på TVNorge mandager til og med torsdager klokka 19.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Feel good» på bygda

Se video av Camilla Carlsens sjekketriks her:[obj:media:9881]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer