TILBAKE I TOPPFORM: Vakre Jessica Simpson viste seg i en mer formfull utgave i januar, men nå er hun tilbake i toppform.  Foto: All over press/Stella
TILBAKE I TOPPFORM: Vakre Jessica Simpson viste seg i en mer formfull utgave i januar, men nå er hun tilbake i toppform. Foto: All over press/StellaVis mer

Er dette samme jenta?

Hardtreningen har gitt tydelige resultater på to måneder...

SEHER.NO: Lørdag kom en solbrun Jessica Simpson på restaurant sammen med kjæresten Tony Romo i Hollywood etter ferie i Mexico.

Og de nye bildene av Jessica viser at hun er tilbake i toppformform, etter at hun i januar ble mobbet for vekta da at hun ble avbildet på en countrykonsert i Florida.

Etter at bildene ble publisert fikk hun massiv støtte fra både kjæresten Tony Romo, lillesøster Ashlee Simpson-Wentz, Jennifer Love Hewitt og Carmen Electra, som sa hun ville dødd for å se ut som Jessica Simpson.

- Jeg er ikke feit. Å gå fra størrelse 2 til størrelse 8 er ikke å være feit. Hvis jeg ikke var Jessica Simpson, ville ingen brydd seg, sa Jessica til en venn etter all medieoppmerksomheten.

Men etter alt fokuset på vekta startet Jessica på hardtreningen, og ser nå merkbart tynnere ut enn hun gjorde på scenen i Florida. Hun ser rett og slett ut til å være tilbake i toppform.

Ikke rart hun da irriterer seg over at Eminem fortsatt henger henne ut i sin nye video....

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Fy fletta for en forvandling, Jessica!