UHELDIG BILDE: Voldsdømte Chris Brown sammen med en blodig Jean Paul Gaultier under Paris Fashion Week.  Foto: All Over Press
UHELDIG BILDE: Voldsdømte Chris Brown sammen med en blodig Jean Paul Gaultier under Paris Fashion Week. Foto: All Over PressVis mer

Er dette så lurt, da?

Voldsdømte Chris Brown poserte med blodig mann...

SEHER.NO: Rapperen Chris Brown (20) er kanskje bedre kjent for å ha banket opp kjæresten Rihanna (21) enn for musikkarrieren sin.

Derfor var det særdeles uheldig at 20-åringen nylig poserte velvillig opp på bilder sammen med en mann som så ut som han hadde blitt slått til blods...

Mannen viser seg imidlertid å være designeren Jean Paul Gaultier, som skal ha vært sminket slik i forbindelse med en motevisning, og Brown skal ha møtt ham under Paris Fashion Week.


Nettstedet TMZ gir Browns PR-ansvarlig refs for at bildet har dukket opp.

- Chris Brown sin PR-ansvarlig måtte ha sovet i timen - for av en eller annen grunn så tenkte ikke mannen som er kjent for å banke opp Rihanna over det å posere sammen med en som ser ut til å ha fått bank, skriver nettstedet.

Verden ble snudd på hodet for Rihanna, da hun ble banket opp av Chris Brown i februar i fjor. Kort tid etter ble bilder av den forslåtte stjernen offentliggjort, og blåmerker rundt begge øynene, kutt i pannen og hovne lepper og kinn vitnet om at hun hadde blitt utsatt for et fryktelig overfall.

I august ble Brown dømt til 1400 timer samfunnstjeneste, dømt til å holde seg unna Rihanna de neste fem årene, og han fikk også forbud mot å sende epost eller ringe henne.


Torsdag var Rihanna på plass under innspillingen til "Skavlan" i Oslo, hvor hun blant annet snakket ut om voldsepisoden.

- Livet blir aldri det samme igjen. Det har gjort meg sterkere. Nå sitter jeg her og snakker med deg, men for ett år siden ville jeg ikke gjort det. Kjærlighet gjør blind, og det kan ødelegge deg, sa "Russian Roulette"-stjernen.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.LES OGSÅ: - Jeg vil kle meg etter alderen