MUSKELGUTTER: Norske Fabian ser i likhet med Michael «The Situation» Sorrentino ut til å være glad i å vise fram kroppen. Foto: YouTube.com / Stella Pictures
MUSKELGUTTER: Norske Fabian ser i likhet med Michael «The Situation» Sorrentino ut til å være glad i å vise fram kroppen. Foto: YouTube.com / Stella Pictures Vis mer

Er dette Norges svar på The Situation?

MTV planlegger angivelig å lage norsk versjon av «Jersey Shore».

Publisert
SEHER.NO: TV-programmet «Jersey Shore» - som følger åtte ungdommer som deler hus i sommerferien - ble i fjor en av USAs mest populære realityserier.

Etter det Seher.no kjenner til planlegger MTV nå å lage en norsk versjon av skandaleserien.

Denne uken lekket det nemlig videoer fra castingprosessen på YouTube, hvor det etter det Seher.no kjenner til er castingbyrået Bizbugs som har intervjuet norske ungdommer som er aktuelle for realityserien.

Se noen av castingvideoene her!

En av ungdommene som er intervjuet er modellen Fabian (21) fra Oslo.

- Jeg heter Fabian, a.k.a «Beef Jerky», er 21 år og fra Oslo. Jeg tror på meg selv. Det er jævlig viktig å ha tro på seg selv assa, sier han i videoen.

En av de andre ungdommene i castingen er bartenderen Vemund (22), som sier at han pleier å servere jentene drinken «cum shots.

Det er Nicholas Carlie i Bizbugs.com som står bak castingvideoene, og den tidligere VG-Lista Topp 20-programlederen sier til Seher.no at det er beklagelig at de lekket på nettet. Torsdag formiddag var flere av castingvideoene fjernet fra YouTube.

- Det er beklagelig at de har lekket ut, og de skulle nok vært fjernet mye før. Det er jo kjempedumt for oss, sier Carlie som har fått i oppdrag å gjøre castingprosessen.

Kanalsjef i MTV, Marit Kringstad, vil ikke kommentere hvorvidt kanalen planlegger en norsk versjon av suksesserien.

- Jeg vil hverken avkrefte eller bekrefte at vi planlegger dette. Vi konsentrerer oss i første rekke om sesong tre av den amerikanske versjonen som vi sender nå, sier Kringstad.

Hun innrømmer likevel at serien kunne blitt en suksess også utenfor USA.

- Her har vi jo «Paradise Hotel», hvis vi skal sammenligne det med noe, så potensialet er der. I amerkanske Jersey Shore er det stereotypier, og deltagerne spiller på det. Det finnes mange subkulturer å ta tak i, i alle land og ungdomskulturer.

«Jersey Shore» har gått sin seiersgang i USA de siste to årene, men deltagerne har også skapt en rekke skandaler med sine mange voldelige utbrudd.

Den amerikanske TV-serien består av en rekke italiensk-amerikanske arbeiderklasseungdommer, såkalte «guidos» og «guidettes» som tilbringer sommeren i Miami. Det er ikke kjent om MTV planlegger å bruke norske ungdommer med en lik bakgrunn eller hvor ungdommene eventuelt skal bo.

Den amerikanske realitystjernen Michael Sorrentino - også kjent under kallenavnet «The Situation», er en av deltagerne som har blitt superstjerne gjennom TV-serien. I tillegg er Nicole «Snooki» Polizzi blitt en gjenganger på de røde løperne i USA.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jenny Farli knivstakk kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer