Er dette Norges nye superpar?

Det tidligere idrettstjernen skal ha funnet kjærligheten igjen.

<strong>FANT SAMMEN:</strong> Ulrikke Døvigen og Daniel Franck skal ha vært kjærester i en drøy måned. Bildene er tatt under Oslo Fashion Week i februar. Foto: SCANPIX
FANT SAMMEN: Ulrikke Døvigen og Daniel Franck skal ha vært kjærester i en drøy måned. Bildene er tatt under Oslo Fashion Week i februar. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For tre måneder siden ble det kjent at det er slutt mellom Daniel Franck (35) og Mariann Thomassen (32). Nå skal Franck ha blitt kjæreste med skuespiller Ulrikke Døvigen, skriver VG.

- He he. Dette har jeg ingen kommentar til, sier Døvigen til VG.
 
Ifølge avisen skal forholdet mellom de to norske kjendisene ha skutt fart da de begge var på konsert med det britiske bandet Skunk Anansie på Rockefeller i Oslo i starten av mars.

Ulrikke Døvigen (40) er ansatt ved Nationaltheatret, men er kanskje mest kjent for sin rolle som «Jentungen» i NRKs «Jul på Månetoppen» og som Moder'n i «Den unge Fleksnes». Tidligere har hun vært sammen med kjendiser som Mads Ousdal, Thomas Giertsen, Lars Bohinen.

Ifølge kjendispsykolog Sissel Gran er det en trygghet for kjente mennesker å bli sammen med andre som har samme status.

- Grunnen til fenomenet kjendis møter kjendis er at man veldig gjerne vil vite at den du er sammen med liker deg for den du er. Ikke fordi du enten er rik eller berømt. Dette er ofte de berømtes store dilemma, fordi de ofte blir såpass beundret at de er redde for å ende opp som et trofé, forteller hun til VG.

«Fangene på fortet»-programleder Daniel Franck vil til avisen ikke kommentere saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ble ikke skremt av kritikken   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer