Er dette Norges nye popstjerne?

Bli med i konkurransen om platekontrakt du også!

HÅPER PÅ SUKSESS: Nikita Wood har allerede meldt seg på i konkurransen om platekontrakt med sangen «I Wonder». Vil du gjøre det samme? Foto: Privat
HÅPER PÅ SUKSESS: Nikita Wood har allerede meldt seg på i konkurransen om platekontrakt med sangen «I Wonder». Vil du gjøre det samme? Foto: Privat Vis mer

SOMMERSTJERNER: Mange sangere i Norge går rundt med et stort talent og drømmer om platekontrakt.

Nå har du sjansen til å få realisert din drøm - gjennom Se og Hørs sommerkonkurranse "Sommerstjerner".

Førstepremien er nemlig innspilling av to låter i studioet til tidligere Idol-dommer Ole Evenrud, og utgivelse på Sony Music, med mulighet for full platekontrakt.

I løpet av de neste tre ukene kan alle som vil, laste opp en video hvor de viser fram stemmen sin på «Sommerstjerner»s Facebook-side, eller stemme på de som allerede har lagt ut bidrag.

En av de som allerede har meldt seg på i konkurransen er jenta Nikita Wood, med en innspilling av låten «I wonder».

Hør Nikita synge «I wonder».

Slik laster du opp din video - klikk her!

Semifinalistene velges ut blant de videoene som får flest stemmer.

Her kan du se alle bidragene og gi din stemme - klikk her!

Av de 50 videoene som får flest stemmer (+ et "Wild Card" til hver fagdommer) vil vårfagjury plukke ut 25 semifinalister. Semifinalene avholdes på Se og Hørs store sommerturne, og semifinalistene vil opptre live.

De 5 beste fra semifinalene går videre til superfinalen, hvor de konkurrerer om å bli Se og Hørs Sommerstjerne. Førstepremien består i tillegg av en reise for hele familien til Brasil.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå splittes suksessbandet