Er dette Norges Michael Jackson?

Mohamed måtte trekke seg fra «X Factor». Nå prøver han lykken i «Se og Hørs Sommerstjerne». Se video!

SYNGER «HUMAN NATURE»: Mohamed Abdi Farah har allerede fått over 490 stemmer for sin fremføring av Michael Jackson-låta «Human Nature». Foto: Privat
SYNGER «HUMAN NATURE»: Mohamed Abdi Farah har allerede fått over 490 stemmer for sin fremføring av Michael Jackson-låta «Human Nature». Foto: Privat Vis mer
SEHER.NO: Sommerens store musikk-konkurranse «Se og Hørs Sommerstjerner» blir bare mer og mer populær, og sang-talenter over hele landet har meldt seg på i kampen om  utgivelse av to egne låter hos plateseselskapet Sony Music.

En av de håpefulle er Mohamed Abdi Farah (17) fra Hamar, som allerede har fått over 490 stemmer for sin fremføring av Michael Jackson-låten «Human Nature».

Se Mohamed framføre «Human Nature» her!

Mohamed - som opptrer under artistnavnet Mo Brown - skriver på sin blogg (ekstern lenke) at han tidligere har vært med i «X Factor» men måtte trekke seg fra TV 2-programmet på grunn av sykdom.

- Jeg har alltid ønsket å opptre foran tusner av folk, og å ha turnè rundt verden for å inspirere andre med musikk, skriver han i sin påmelding.

Her kan du se alle bidragene og gi din stemme - klikk her!

Har du lyst til å være med i kampen om platekontrakt er det foreløpig ikke for sent. Avstemmingen inne på «Sommerstjerner»s Facebook-side

Slik laster du opp din video - klikk her!

Semifinalistene velges ut blant de videoene som får flest stemmer.

Av de 50 videoene som får flest stemmer (+ et "Wild Card" til hver fagdommer) vil vårfagjury plukke ut 25 semifinalister. Semifinalene avholdes på Se og Hørs store sommerturne, og semifinalistene vil opptre live.

De 5 beste fra semifinalene går videre til superfinalen, hvor de konkurrerer om å bli Se og Hørs Sommerstjerne.

Førstepremien er nemlig innspilling av to låter i studioet til tidligere Idol-dommer Ole Evenrud, og utgivelse på Sony Music, med mulighet for full platekontrakt. Førstepremien består i tillegg av en reise for hele familien til Brasil.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nikita vil bli Norges nye popstjerne