GJØR ALT: Mikki Jay (t.h) har et sterkt ønske om å bli mest mulig lik det store idolet sitt, Michael Jackson. Foto: Scanpix/All Over Press
GJØR ALT: Mikki Jay (t.h) har et sterkt ønske om å bli mest mulig lik det store idolet sitt, Michael Jackson. Foto: Scanpix/All Over PressVis mer

Er dette Michael Jackson?

Denne dama gjør alt for å ligne popkongen...

SEHER.NO: Vi har sett mange som livnærer seg av å etterligne Michael Jackson (50) opp gjennom årene, men fullt så ekstremt som dette har vi ikke vært vitne til før...

En kvinne ved navn Mikki Jay har brukt over 80 000 kroner på plastisk kirurgi for å ligne mest mulig på den skandaleombruste popstjernen.

Ifølge Splash News har hun blant annet gjennomgått to neseoperasjoner, en hakeoperasjon og lagt inn implantater i kinnbeina - kun for å bli mest mulig lik Michael!

Jacksons berømte "moonvalk" har Mikki ingen problemer med å etterligne. Til og med stemmen er så lik at det er vanskelig å høre forskjell.

Det var nettopp den slående likheten både sangmessig og fysisk som gjorde at hun startet sin karriere som imitator i 1992. Siden har hun utviklet seg til å bli den mest populære og profilerte artisten på dette feltet, ifølge hennes hjemmeside mikkijay.com.

Mikki Jay har reist mye gjennom England og opptrådt for kongelige, og har også turnert med store band med sin utrolige og livnære imitasjon av tidenes popkonge.

Se video av Mikki Jay opptre som Michael Jackson under:

LES OGSÅ: Fra suksess til tragedie