<strong>NY KJÆRESTE:</strong> Dette er ifølge et finsk ukeblad, MGP-Loreens nye kjæreste, rapperen Elastinen. Foto: Otto Suhonen/Wikipedia
NY KJÆRESTE: Dette er ifølge et finsk ukeblad, MGP-Loreens nye kjæreste, rapperen Elastinen. Foto: Otto Suhonen/Wikipedia Vis mer

Er dette MGP-Loreens nye kjæreste?

Skal ha møtt sin nye flamme i TV-program.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den svenske MGP-vinneren Loreen kunne i mai juble over å gå helt til topps i Eurovision-finalen i Baku.

Nå kan hun ifølge det finske ukebladet «7 päivää» også juble over å ha funnet kjærligheten med den finske rapperen Elastinen - som egentlig heter Kimmo Ilpo Juhani Laiho.

Ukebladet skriver ifølge Expressen at de to skal ha møtt hverandre i forbindelse med den finske utgaven av TV-programmet «The Voice». hvor Elastinen er en av mentorene.

Loreen har tidligere bekreftet at hun har møtt rapperen og at de to er venner, men avviser bestemt overfor Expressen at de to er kjærester.

- Jeg har også hørt ryktene. Men det stemmer ikke. De er ikke kjærester, sier Loreens pressekontakt Helene Wigren .

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk seierskyss av mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer