BLE SMIGRET: - Jon så litt utilpass ut med den voldsomme oppmerksomheten, men var allikevel smigret, forteller en kilde om det som skal være Madonnas ny flørt. Foto: AP
BLE SMIGRET: - Jon så litt utilpass ut med den voldsomme oppmerksomheten, men var allikevel smigret, forteller en kilde om det som skal være Madonnas ny flørt. Foto: APVis mer

Er dette Madonnas nye flamme?

Superstjernen skal ha byttet ut 23-åring med 24-åring.

SEHER.NO:  Det var ikke lenge siden at superstjernen Madonna (51) ble dumpet av sin 28 år yngre kjæreste, den brasilianske modellen Jesus Luz (23). Men popdronningen bruker tydeligvis ikke alt for lang tid på å sørge over akkurat det.

Allerede har hun nemlig funnet seg en ny, ung modell, denne gang den 24 år gamle spanjolen Jon Kortajarena. Og ifølge Dlisted.com er sangfuglen godt igang med å gjøre sin nye yndlingsgeskjeft.

Madonna kastet første gang sitt sultne blikk på den unge modellen ved en premierefest i New York og gikk, skal man stole på rapportene, "rett etter sitt bytte".
 
- Jon så litt utilpass ut med den voldsomme oppmerksomheten, men var allikevel smigret, forteller en kilde som var på festen til nettstedet.

Nå vil Madonna hjelpe unggutten med sin videre modellkarriere.

- Hun spurte ham om mange ting, og fikk noen opplysninger om hans fremtidige modelloppgaver - slik at hun kan bruke sin innflytelse på å hjelpe ham. Hun vil også invitere ham til noen arrangementer i New York, sier kilden.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901!

LES OGSÅ: Mariah skal ha barn