Er dette lov da, Victoria?

Victoria Beckham tok med seg sønnen på «fast food»-restaurant.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Victoria Beckham (38) har en av verdens mest eksklusive garderober, blir sett på som et stilikon, og pleier kun å vanke på de mest trendy restaurantene verden rundt.

Nå har derimot Victoria gjort et unntak.


Nylig ble den tidligere Spice Girls-sangeren observert sammen med sin yngste sønn Cruz, da de to var ute for å hente takeaway-middagen fra den lokale «Fish and Chips»-kiosken.

Victoria, som etter fødselen til Harper Seven begynte på et svært strengt treningsregime, ser nå ut til å ha sluppet litt opp på den strenge dietten. Tidligere har det gått rykter om at firebarnsmoren lider av spiseforstyrrelser, men det benekter Posh.

- Det er en stor forskjell mellom de som har en spiseforstyrrelse og de som er nøye på hva de spiser, har Victoria tidligere sagt til People.

Selv hevder sangeren at hun spiser mye, men sunt.

- Jeg spiser veldig sunt. Mye fisk, grønnsaker og frukt. Og jeg holder meg i form ved å løpe etter barna mine hele dagen.

LES OGSÅ:  Se, hun smiler!Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer