GJENNOMSIKTIG: Liza Minnellis blå bluse var helt gjennomsiktig og avslørte kanskje litt for mye på den røde Oscar-løperen.  Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
GJENNOMSIKTIG: Liza Minnellis blå bluse var helt gjennomsiktig og avslørte kanskje litt for mye på den røde Oscar-løperen. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over PressVis mer

Er dette kveldens største Oscar-tabbe?

Folk sperret øynene opp da Liza Minnelli entret rampelyset under Academy Awards.

SEOGHØR.NO: Liza Minnellis (67) antrekk så uskyldig nok ut da hun ankom Oscar-utdelingen natt til mandag. De blå silkebuksene med matchende topp vekket ikke oppsikt før fotografene begynte å ta bilder av filmlegenden og blitzlysene gjorde det synlig at Liza hadde droppet BH-en denne kvelden.

Det var usikkert om dette var et aldri så lite stunt fra Lizas side, men 67-åringen så ikke ut til å være klar over hvilket oppstyr hun skapte.

En annen som var uheldig på den røde løperen var Jennifer Lawrence, som snublet for andre år på rad. Det var en rødmende skuespillerinne som måtte tåle å bli gjort til latter av Oscar-vert Ellen DeGeneres foran millioner av mennesker.

Et annet komisk øyeblikk på scenen skjedde da Charlize Theron ikke fulgte helt med da hun presenterte en pris sammen med Chris Hemsworth.

- Åh, er det meg nå? utbrøt Charlize etter en pinlig taushet som skulle vært fylt med Therons monolog.

LES OGSÅ: Hollywoods lengste ekteskap

Se vårt etter Oscar show der Jan Thomas kaster tening på kjendisene:

Kast terning på Oscar-kjolene her:

[views:embed:node_embed:block:69695]