Er dette Kims frekkeste antrekk noensinne?

Realitystjernen toppet seg selv i super-sexy antrekk.

DRISTIG: Kim Kardashians bryster så ut til å falle ut av den svært utringede kjolen som også viste hennes veltrente rumpe.  Foto: Splash News
DRISTIG: Kim Kardashians bryster så ut til å falle ut av den svært utringede kjolen som også viste hennes veltrente rumpe. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (35) er kjent for å by på seg selv, men lørdag kveld viste hun kanskje i overkant mye kropp.

Forbipasserende fikk sjokk da de så den berømte tobarnsmoren i en gjennomsiktig kjole, som ikke overlot noe til fantasien.

Antrekket besto av en utringet body med string-underdel og et gjennomsiktig skjørt, og det kunne se ut som 35-åringen hadde glemt deler av kjolen igjen på hotelrommet.

Ektemannen Kanye West (39) fulgte like bak og kunne ikke ta øynene vekk fra konas berømte bakende som var på full utstilling.

FORNØYD: Kim så ikke ut til å være sjenert under en middagsdate med ektemannen Kanye West i Miami lørdag kveld. Tobarnsmoren er svært fornøyd med kroppen etter å ha trent hardt etter sin siste fødsel i desember.  Foto: Xposure
FORNØYD: Kim så ikke ut til å være sjenert under en middagsdate med ektemannen Kanye West i Miami lørdag kveld. Tobarnsmoren er svært fornøyd med kroppen etter å ha trent hardt etter sin siste fødsel i desember. Foto: Xposure Vis mer

Ikke alle var like imponert og fansen hadde delte meninger om Kims frekke kjole, som de delte i kommentarfeltet på stjernens Instagram.

Trente beinhardt etter fødselen

Også dagen før overrasket Kim i en sølvskimrende kjole med ekstremt generøs kløft og høy splitt. Det er tydelig at småbarnsmoren, som fikk sitt andre barn Saint i desember, nå er fornøyd med kroppen.

DAGEN FØR: Oppholdet i Miami byr på lite klær for Kim Kardashian. Dette antrekket bar hun under Kanyes konsert fredag kveld.  Foto: Xposure
DAGEN FØR: Oppholdet i Miami byr på lite klær for Kim Kardashian. Dette antrekket bar hun under Kanyes konsert fredag kveld. Foto: Xposure Vis mer

Kardashian har fortalt at hun har slitt med vekten under hvert svangerskap og har de siste månedene trent beinhardt for å komme i form. Nå ser det ut til at hun vil dele resultatet med omverdenen i sexy antrekk.

SELFIE-DRONNING: Kardashian er kjent for sine frekke selfies og mobilen er aldri langt unna.  Foto: Splash News
SELFIE-DRONNING: Kardashian er kjent for sine frekke selfies og mobilen er aldri langt unna. Foto: Splash News Vis mer

Kim tok det hele et skritt lenger da hun for få dager siden delte en splitter naken selfie med fansen på Snapchat. Selv hevdet hun at hun bare ville vise frem sin ferske brunfarge.

VÅGALT BILDE: Kim Kardashian delte dette nakenbilde med sine mange følgere på Snapchat.  Foto: Snapchat
VÅGALT BILDE: Kim Kardashian delte dette nakenbilde med sine mange følgere på Snapchat. Foto: Snapchat Vis mer

Raser mot svigerinnen

Selv om Kim gjerne bruker sosiale medier som en plattform for å dele sine svært vågale og lettkledde bilder, har hun også stilt naken i flere blader.

Blant annet fikk realitystjernen nettet til å koke i 2014, da hun stilte opp kliss naken for bladet Paper. 

REISER MED BARNA: Kim og Kanye har med seg barna Saint og North hvor enn de går. Her er familien i New York i sommer.  Foto: Splash News
REISER MED BARNA: Kim og Kanye har med seg barna Saint og North hvor enn de går. Her er familien i New York i sommer. Foto: Splash News Vis mer

For kun noen uker siden avslørte modellen Blac Chyna (28) - som venter barn med Kims bror, Rob (29) - at også hun har latt seg fotografere for det samme bladet.

At Blac Chyna kopierte hennes berømte bilde skal ha gjort Kim rasende: 

- Kim ønsket å være den eneste i familien som poserte for Paper magazine helt naken, sa en kilde til nettstedet RadarOnline.

LES OGSÅ: Derfor droppet Rob søsterens bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer