DATER PÅ NY? Jennifer Aniston dater en ny mann. I hvert fall om man skal tro Sunday Mirror. Foto: All Over Press
DATER PÅ NY? Jennifer Aniston dater en ny mann. I hvert fall om man skal tro Sunday Mirror. Foto: All Over PressVis mer

Er dette Jennifers nye date?

- De så svært forelskede ut, hevder journalist.

SEHER.NO: Superstjernen Jennifer Anistons (41) kjærlighetsliv har ikke alltid vært like enkelt. Nå skal det derimot se lysere ut for den tidligere «Friends»-stjernen, som skal ha funnet tonen med sin nyskilte skuespillerkollega - og «Saturday night live»-komikeren Jason Sudeikis (34), skriver Sunday Mirror.

Sudeikis spiller hennes jobbkamerat i den seneste komedien «The Bounty hunter».

Jennifer Aniston har helt siden skilsmissen fra Brad Pitt blitt koblet til flere menn. Men forrige uke ble hun altså observert på en romantisk middag sammen med det som kan være hennes nye flamme.

Senere samme uke skal Sunday Mirrors reporter ha truffet de to på en annen restaurant, og ifølge journalisten skal de begge ha sett «svært forelskede ut».
 
Men som om ikke det var nok: Samtidig som at kjærlighetslivet har vært en katastrofe for den vakre 41-åringen, har filmene hennes stort sett floppet. Ifølge svenske Expressen skal hun selv også ha gått lei motgangen i Hollywood. Derfor planlegger hun å starte et nytt, avslappet og tilbaketrukket liv - på Hawaii. 

Jennifer besøkte nemlig nylig øya i forbindelse med innspillingen av «Just go with it», sammen med Nicole Kidman og Adam Sandler. På samme tid skal hun ha lett etter en potensiell eiendom på stedet.
 
- Stemningen på øya er akkurat hva Jennifer trenger som en motvekt til Hollywood, sier en kilde til National Enquirer.

Etter skilsmissen fra Pitt har Aniston datet blant andre Vince Vaughn, fotomodellen Paul Sculfor, rockestjernen John Mayer og Gerard Butler.

Så gjenstår det å se om det er hold i disse ryktene, og om superstjernen velger å ta med seg Jason Sudeikis - hvis hun da skulle velge å flytte til den idylliske og solfylte øya...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Spiste det samme hver dag i ti år