GJENFERD? En skygge som krysser rommet i enden av en korridor på Neverland, har fått spekulasjonene til å rase om Michael Jackson går igjen som gjenferd på sin gamle ranch Neverland. Foto: CNN
GJENFERD? En skygge som krysser rommet i enden av en korridor på Neverland, har fått spekulasjonene til å rase om Michael Jackson går igjen som gjenferd på sin gamle ranch Neverland. Foto: CNNVis mer

Er dette Jacksons gjenferd?

Reporterne var ikke forberedt på hva som møtte dem i Michael Jacksons hjem... Se videoen!

Se "spøkelsesvideoen" nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Mange Michael Jackson-fans som nekter å tro at deres store popidol er død, har de siste dagene lagt ut bilder og videoer på internett som skal være bevis på "King of Pop" fortsatt er i live.

Men nå har en ny gruppe fans begynt å strømme til diskusjonsforumene på de mange tusen Michael Jackson-sidene på nettet: De som mener han kommuniserer med fansen fra den andre siden av graven!

Da TV-kanalen CNN i helgen sendte en reportasje hvor de ble vist rundt på Michael Jacksons tidligere hjem Neverland, skvatt TV-seerne til i det en skygge glir over skjermen i enden av en lang gang.

Ingen har ennå gitt noen god forklaring på hva som er grunnen til den raske skyggen.

- Det kan ha vært skyggen til en i TV-crewet eller en bløff fra CNN, men det rare er at det har siluetten til Michael, går litt som ham og jeg kan nesten sverge på at jeg kan se en hestehale, skriver en fan på fansiden MJblog.com.

Gjenferd eller ikke - hva tror du? Se videoen under og stem til høyre!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Skremt Jackson grillet i sjokkvideo