Er dette høstens morsomste party-låt?

«Charter»-Svein byr igjen på seg selv med sin nye singel, «Jäg tenker på dej».

SINGEL-AKTUELL: Svein Tore Østvik håper å underholde på mangt et nachspiel i høst med sin nye låt, «Jag tänker på dej».  Foto: Øivind Madsen
SINGEL-AKTUELL: Svein Tore Østvik håper å underholde på mangt et nachspiel i høst med sin nye låt, «Jag tänker på dej». Foto: Øivind Madsen Vis mer

SEOGHØR.NO: TV-personlighet Svein Tore Østvik (52), mest kjent som «Charter»-Svein fra TV3-suksessen «Charterfeber», har igjen tatt steget inn i musikkstudio.

Nå har nemlig oppfølgeren til Østviks første hit, «Kongen av Mallorca» fra 2008, blitt sluppet.

Den nye låta er en slags hyllest til Svensktoppen, i sjangeren pop-/ danseband - og partylåta har fått tittelen «Jag tänker på dej».

- Sangen er som skreddersydd for mannen med en overraskende andreplass i talentprogrammet «Sangstjerner» i 2007, og har i tekst og produksjon et udiskutabelt humoristisk anslag.

- Vi har forhåpninger om en sikker plass på høstens nachspielrepertoar, for dette er en partylåt av de sjeldne, heter det i presseskrivet fra «Charter»-Sveins management Viggo Lund.

Den folkekjære entertaineren er også aktuell i høstens sesong av «Charterfeber», selv om han der må dele rampelyset i større grad enn i de tidligere sesongene.

«Charterfeber» sendes på TV3 tirsdager klokken 21.30.

LES OGSÅ: - Mamma godkjente do-intervjuet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer