Er dette Hollywoods nyeste kjendispar?

Amanda Seyfried og Desmond Harrington observert på hemmelig date i Los Angeles.

NYTT PAR: Amanda Seyfried skal ha vært på flere stevnemøter med «Dexter»-stjernen Desmond Harrington.  Foto: All Over Press
NYTT PAR: Amanda Seyfried skal ha vært på flere stevnemøter med «Dexter»-stjernen Desmond Harrington. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den flotte «Mamma Mia!»-stjernen Amanda Seyfried (26) har den siste tiden vært singel etter at hun dumpet filmkjekkasen Josh Hartnett (33) etter fire måneder. 

Årsaken til bruddet skal ha vært at 26-åringen følte hun ikke hadde tid til et seriøst forhold. 

Det kom derfor som en overraskelse da Amanda ble observert på det som skal ha vært et stevnemøte med «Dexter»-stjernen Desmond Harrington (35) onsdag kveld. Det melder nettstedet E!Online.

To dager senere ble de fotografert sammen da de gikk tur med Seyfrieds hund i en lokal park. Begge var svært komfortable i hverandres selskap og smilte og lo.

Seyfried har tidligere datet flere av Hollywoods mest ettertraktede ungkarer, blant andre Alexander Skarsgård, Dominic Cooper og Ryan Phillippe.

Likevel foretrekker hun singellivet.

- Man trenger ikke å sjekke inn hos noen utenom moren din, det er all denne friheten. Det er da man forstår hvor mye press som oppstår ved å være sammen med noen, har hun tidligere uttalt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Prøver å skjule sin kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer