Er dette Hollywoods nyeste it-par?

Harry Styles kjørte Kendall Jenner hjem fra romantisk middagsdate.

SEOGHØR.NO: Onsdag denne uken viste One Direction-medlem Harry Styles (19) gentlemanfakter da han kjørte Kendall Jenner (18) hjem, etter at de hadde inntatt en bedre middag på den eksklusive restauranten Craig's restaurant i West Hollywood.

Nå spekuleres det i om den britiske boyband-kjekkasen og reality-baben Kendall - hvis verdensberømt halvsøster er Kim Kardashian (33) - er Hollywoods nyeste it-par.

SØSTRENE SISTERS: Khloe Kardashian, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian og Kylie Jenner fotografert under The Fox 2011 Teen Choice Awards i 2010. Jentene har samme mor - Kris Jenner. Foto: Stella Pictures
SØSTRENE SISTERS: Khloe Kardashian, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian og Kylie Jenner fotografert under The Fox 2011 Teen Choice Awards i 2010. Jentene har samme mor - Kris Jenner. Foto: Stella Pictures Vis mer

Styles datet for en tid tilbake artist Taylor Swift (23), og ble så sent som i september koblet til den britiske modellen Cara Delevingne (21). Jenner på sin side tok nylig til Twitter for å avkrefte at hun dater rapperen Young Jinsu (21).

«Ikke hør på ryktene! Jeg er singel, folkens», tvitret stjernen i oktober, ifølge UsMagazine.

One Direction-Styles har tidligere fortalt til det britiske magasinet GQ at han synes det noen ganger kan være vanskelig å drive på med dating - ettersom han er en offentlig person.

POPULÆRE: Harry Styles er medlem av den britiske boyband-gruppen One Direction. Her med Liam Payne, Louis Tomlinson, Zayn Malik og Niall Horan i japan tidligere i november. Foto: UPI
POPULÆRE: Harry Styles er medlem av den britiske boyband-gruppen One Direction. Her med Liam Payne, Louis Tomlinson, Zayn Malik og Niall Horan i japan tidligere i november. Foto: UPI Vis mer

- Jeg har ikke lyst til å være en av dem som klager på ryktene. Jeg har aldri likt når en kjendis bruker Twitter for å si: «Ryktene er ikke sanne!». Det er hva det er, og jeg har aldri tenkt til å gjøre det på den måten.

Det er ikke bare Kendall Jenner og Kim Kardashian som har funnet seg verdensberømte kjærester - også lillesøster Kylie Jenner (15) har funnet lykken med en celebritet.

Hun er nemlig kjæreste med Will Smiths (43) sønn Jaden Smith (14).

I tillegg til å være kjent for figurere på reality-serien «Keeping up with the Kardashians», er også Kendall modell og klesdesigner.

LES OGSÅ: Kim Kardashian er topppløs i forlovedens musikkvideo