<strong>ROMANSE?:</strong> Chloë Moretz og Dylan O'Brien hadde god kjemi allerede i 2014. Nå spekuleres det i om de har funnet tonen på ny. Foto: NTB Scanpix
ROMANSE?: Chloë Moretz og Dylan O'Brien hadde god kjemi allerede i 2014. Nå spekuleres det i om de har funnet tonen på ny. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dylan O'Brien og Chloë Grace Moretz:

Er dette Hollywoods nye superpar?

Chloë Moretz og Dylan O'Brien observert på mulig date i Los Angeles.

Publisert

Skuespillerne Chloë Grace Moretz (21) og Dylan O'Brien (26) har begge gjort suksess i Hollywood de siste årene.

Chloë er for tiden aktuell i science ficton-filmen «The Fifth Wave», i tillegg til å nylig ha spilt i komedien «Neighbours 2», der hun blant annet spilte mot Zac Efron (30) og Seth Rogan (36). Dylan spiller på sin side hovedrollen i «The Maze Runner»-triologien, og har tidligere vært aktuell med fantasiserien «Teen Wolf».

Torsdag ble de to observert sammen i Los Angeles, og nå spekuleres det i om skuespillerne har funnet tonen privat.

Romanserykter

E! News hevder at de unge stjernene først separat ankom den italienske restauranten «The Nice Guy» i Los Angeles, der de spiste middag og koste seg med noen drinker. Ifølge Cosmopolitan er restauranten et av de mest ettertraktede stedene å dra ut og spise for unge folk i Hollywood.

Senere samme kveld skal tospannet ha hoppet inn i en felles bil, og dratt videre til utestedet «Avenue» for å møte venner.

De samme kildene hevder videre at duoen skal ha holdt seg i nærheten av hverandre nesten hele kvelden, mens de tok flere bilder og var i godt humør.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>OVER BROOKLYN?:</strong> Det er ikke mer enn noen få måneder siden Chloë ble observert i het omfavnelse med kjæresten Brooklyn. Foto: NTB Scanpix
OVER BROOKLYN?: Det er ikke mer enn noen få måneder siden Chloë ble observert i het omfavnelse med kjæresten Brooklyn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble bedratt av eksen

Chloë har tidligere vært romantisk involvert med David (42) og Victoria Beckhams (43) eldstesønn, Brooklyn Beckham (19). Det tidligere paret møttes for første gang i 2014 under moteuka i Paris, og har siden den gang vært av og på, til fansens store fortvilelse.

Chloë postet et bilde av kjekkasen på Instagram ikke senere enn i mars i år, med bildeteksten: «Aldri stopp å smile, jeg elsker deg, gratulerer med dagen Brooklyn».

Never Stop Smiling, I Love You, Happy Birthday Brooklyn 🎈♥️

A post shared by Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) on

Ifølge nettsiden Cosmopolitan ble Brooklyn «tatt med buksene nede» kun fire dager etter Chloës romantiske bursdagshilsen, da noen fans tok et bilde av den ettertraktede barskingen mens han klinte til med playboymodellen Lexi Wood (20).

Det populære eks-paret ser ikke ut til å ha vært involvert med hverandre siden. Brooklyn har i stedet vært observert i selskap med flere forskjellige brunetter.

<strong>MYSTISK BRUNETTE:</strong> Brooklyn i selskap med mystisk brunette. Det ryktes om at skjønnheten er ingen ringere enn Madison Beer. Foto: NTB Scanpix
MYSTISK BRUNETTE: Brooklyn i selskap med mystisk brunette. Det ryktes om at skjønnheten er ingen ringere enn Madison Beer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Singel, ikke singel?

Angående Dylans sivilstatus, har det hersket stor forvirring blant fansen, ifølge sladresiden Girlfriend. Kjekkasen har tidligere vært i et langvarig forhold med skuespilleren Britt Robertson, men det begynte å florere rykter om et brudd i januar.

Dylan var raskt ute med å avkrefte bruddryktene den gang, men det spekuleres nå på nytt i om han og Britt er ferdige for godt.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>DEN MULIGE EKSEN:</strong> Dylans eks, Britt Robertson, hvis ryktene stemmer. Foto: NTB Scanpix
DEN MULIGE EKSEN: Dylans eks, Britt Robertson, hvis ryktene stemmer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På Twitter gjør fansen det tydelig at de ser på det eventuelle bruddet som veldig trist.

- Har Dylan og Britt virkelig slått opp??? omg?? De har vært sammen så lenge, jeg kan ikke tro det.

- Vent. Så Chloë og Brooklyn har slått opp? Har Dylan og Britt slått opp? Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg trodde at Dylan og Chloë bare hang sammen som venner.

Dylan og Chloë sommerens nye par?

Verken Chloë eller Dylan har uttalt seg om brudd- eller romanseryktene hittil, men ser man på historien, er det ikke umulig at de to skuespillerne har noe på gang.

Dylan avslørte til Hollywire i 2011 at han fikk et «crush» på henne etter å ha sett filmen «Kick-Ass» som Chloë spilte inn i 2010, skriver Cosmopolitan.

<strong>KICK-ASS STJERNA:</strong> Slik så Chloë Moretz ut da hun fanget Dylans oppmerksomhet den første gangen. Foto: NTB Scanpix
KICK-ASS STJERNA: Slik så Chloë Moretz ut da hun fanget Dylans oppmerksomhet den første gangen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vil gi en spesiell shout out til Chloë Moretz, for hun er den mest badasse lille kyllingen jeg noen gang har sett. Det hun gjorde i «Kick-Ass» er utrolig, og jeg er forelsket i henne.

Rundt ett år etter uttalelsen, så kjekkasen seg nødt til å trekke tilbake utsagnet, ettersom han oppdaget ny informasjon om amerikaneren.

- Jeg sjekket ut Chloë Moretz på Wikipedia nylig, og så hvor gammel hun var. Jeg trekker tilbake noe av det jeg sa. Jeg synes Chloë er en veldig søt og talentfull jente, men jeg er ikke forelsket i henne. Hun er en flink skuespiller.

<strong>TRAKK SEG:</strong> Kjekkasen måtte trekke tilbake avsløringen om at han hadde et ekstra øye til Chloë etter å ha oppdaget ny informasjon om skjønnheten. Foto: NTB Scanpix
TRAKK SEG: Kjekkasen måtte trekke tilbake avsløringen om at han hadde et ekstra øye til Chloë etter å ha oppdaget ny informasjon om skjønnheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chloë og Dylan har en aldersforskjell på fem år, og «Kick-Ass»-skuespilleren var bare 14 år gammel da 19-åringen snakket varmt om henne til Hollywire, opplyser Cosmopolitan videre.

Alder er bare et tall

For Dylan og Chloë ser det ut til at aldersforskjellen ikke lenger spiller noen stor rolle, da kjekkasen endelig fikk tatt med skuespillertalentet ut på middag.

Hvor vidt det var en romantisk date eller ikke, får bare tiden vise.

LES OGSÅ: Slik ser Brooklyn Beckham ikke ut lenger.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer