Er dette Hollywoods nye superpar?

Observert sammen på samme hotell klokka tre om natten.

FLØRTET: Det var tidligere i mai at Jeremy Renner først ble sett flørtende med Jessica Simpson under et cocktailparty. Foto: All Over Press
FLØRTET: Det var tidligere i mai at Jeremy Renner først ble sett flørtende med Jessica Simpson under et cocktailparty. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tidligere i vår gikk ryktene om at Jessica Simpson (29) hadde funnet tonen med den Oscarnominerte «Hurt Locker»-stjernen Jeremy Renner (39) etter at de flørtet med hverandre på et cocktailparty. Nå skyter ryktene fart på ny.

Årsaken er at Simpson og Renner nylig ble sett da de gikk inn på det samme hotellet i Washington klokka tre på natten. Og ifølge US Magazine, gikk de inn med bare 30 sekunders mellomrom...

Fra før av er det kjent at den 29 år gamle sangerinnen langt ifra har hatt flaks i kjærlighet så langt i livet. I 2005 skilte hun seg fra TV-profilen Nich Lachey (36), mens hun sommeren før ble dumpet av fotballspilleren Tony Romo (30) på bursdagens sin.

Bedre ble det ikke da en av hennes ekser, John Mayer (32), gjorde et såjalt "kiss n’ tell"-intervju i vinter. I intervjuet la han ut detaljer om hvordan Jessica var i senga. Han sammenlignet henne blant annet med napalm og kalte henne gal.
 
Nylig ble Simpson spurt om sitt forhold til Renner. Svaret hun ga var stillhet. I steden begynte hun å prate om hvordan hun ser på eldre menn.

- Jeg vet at jeg nærmer meg 30, og det hender at jeg kjenner det. Jeg tror at 30 blir et bra år for meg, sier hun til US Magazine.


Tiden vil vise om hennes lyse syn på framtiden bunner i en nyforelskelse. Kanskje har hun truffet den rette denne gangen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg liker å ha skitne tenner