Er dette Hollywoods nye superpar?

Ifølge rykter dater Katie Homes filmstjernen Jake Gyllenhaal.

DATER DE?: Ifølge rykter dater Katie Holmes skuespiller Jake Gyllenhaal. Foto: Stella Pictures
DATER DE?: Ifølge rykter dater Katie Holmes skuespiller Jake Gyllenhaal. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ifølge rykter kan årets første nye stjernepar allerede ha blitt avslørt. De to skuespillerne det er snakk om er Katie Holmes (34) og Jake Gyllenhaal (32).

Venner av ekskona til Tom Cruise hevder at Katie flere ganger den siste tiden har vært på besøk i Jakes leilighet i New York. Der skal paret ha kost seg med flere romantiske middager.

I følge Grazia ble paret introdusert for hverandre via Joshua Jackson (34), som Katie spilte sammen med i TV-serien «Dawson's Creek».

Holmes har også blitt observert blant publikum under en visning av Gyllenhaals siste Broadway-skuespill «If There Is I Haven't Found It Yet».

- Katie forteller at de har utrolig mye til felles og at Jake allerede har vært å sett henne på scenen i skuespillet «Dead Accounts». Hun har også vært på besøk i leiligheten hans for å spise middag, forteller en kilde til magasinet.

Den tidligere Mrs. Cruise sitt Broadway-comeback var planlagt å skulle vare i flere måneder, men blir nå avlyst syv uker før skuespillet skulle ha vært ferdig.

«Dead Accounts» har mottatt blandede kritikker, og har ikke hatt billettsalget produsentene hadde håpet på. 

The Huffington Post melder at kun 38 prosent av setene var fyllt forrige uke, noe som gjorde det til det minst populære showet på Broadway. 

Holmes har vært singel siden hun gikk i fra Tom Cruise i fjor, mens Jake sist var sammen med popstjernen Taylor Swift.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer