GOD KJEMI: Katie Holmes og Alexander Skarsgårds kjemi i sciencefiction-filmen «The Giver» skal ha vært så god at de fremdeles treffes etter innspillingen. Her er de sammen i en scene fra filmen. Foto: Stella Pictures
GOD KJEMI: Katie Holmes og Alexander Skarsgårds kjemi i sciencefiction-filmen «The Giver» skal ha vært så god at de fremdeles treffes etter innspillingen. Her er de sammen i en scene fra filmen. Foto: Stella PicturesVis mer

Er dette Hollywoods nye superpar?

Katie Holmes og Alexander Skarsgård skal ha vært på en rekke hemmelige stevnemøter.

SEOGHØR.NO: Katie Holmes (35) skal ha funnet tonen med det svenske sex-symbolet og «True Blood»-stjernen Alexander Skarsgård (37).

Duoen spiller ektepar i den kommende filmen «The Giver», som har premiere sent i august, og kjemien mellom dem skal ha vært så god at at det gikk rykter om dem på settet.

- Flørten mellom dem var en av de dårligst skjulte hemmlighetene under innspillingen. Ingen var overrasket over at de tilbragte mye tid sammen. De liker virkelig hverandres selskap, sier en kilde til Grazia magazine, ifølge Female First.

KJEKKAS: Alexander Skarsgard har gjort enorm suksess som vampyren Eric Northman i «True Blood». Foto: Stella Pictures
KJEKKAS: Alexander Skarsgard har gjort enorm suksess som vampyren Eric Northman i «True Blood». Foto: Stella Pictures Vis mer

Etter skilsmissen fra Tom Cruise (52) i 2012 har Katie blitt koblet til stjerner som Jamie Foxx (46) og George Clooney (53).

Selv har hun sagt at hun har fokusert på morsrollen og jobben etter bruddet.

Men etter endt innspilling av «The Giver» skal altså Holmes og Skarsgård ha vært på en rekke stevnemøter, ifølge nettstedet, og paret kommer til å se mye av hverandre de kommende månedene også.

- De tar det ganske rolig for øyeblikket, men gleder seg til å få mer tid sammen når de skal promotere filmen. Spesielt siden begge to er single, sier kilden.

LES OGSÅ: «Jurassic Park»-stjernen gifter seg med sin 30 år yngre kjæreste