Er dette Hollywoods nye stjernepar?

- De har falt for hverandre, sier venner av Robert Pattinson og Katy Perry.

SEOGHØR.NO:   Hollywood-stjernene Robert Pattinson (27) og Katy Perry (28) har lenge vært gode venner. Men nå som de begge to er single, begynner ryktene om at de to skal ha fått romantiske følelser for hverandre å svirre.

Robert Pattinson gjorde det nylig slutt med av-og-på kjæresten Kristen Stewart (23). Paret har hatt et kaotisk forhold etter at Stewart var utro mot Pattinson med filmregissør Rupert Sanders (42) i fjor.

Katy Perry har på sin side vært sammen med sangeren og fløtepusen John Mayer (35). Forholdet virket å kunne bli seriøst, men plutselig gjorde paret det slutt. Mayer har i etterkant uttalt at han er lykkeligere etter bruddet, mens Katy har sagt at hun er lei av menn.

Nå virker det derimot som om hun har fått tilbake apetitten igjen. 

Robert og Kristen skal denne helgen ha gått på konserten til den islandske artisten Björk sammen, men skal ha forlatt arenaen hver for seg for å unngå paparazziene. I forkant av konserten skal Robert, ifølge Contactmusic.com, ha bodd hos Katy i en hel uke.

- De er gode venner, men den siste tiden har de vært mer og mer sammen. Rob åpnet opp til Katy om Kristen sitt utroskap. Hun viser seg som en veldig god skulder å gråte på. Robert bodde hos Katy i noen dager etter at de sammen hadde vært på ferie i Santa Barbara. Vennene deres hevder at de har falt for hverandre, sier en kilde til avisen The Sun.

Robert og Katy skal nå, ifølge rykter, planlegge en romantisk tur til Karibien for å se om forholdet kan utvikle seg videre.

- De snakker om å reise til Bahamas om et par uker for å besøke noen av Katys venner. De er begge to håpløse romantikere, så det ville ikke være en overraskelse om det utviklet seg raskt.

Katy Perry har tidligere vært gift med den britiske komikeren Russell Brand (38). 

LES OGSÅ:  Vil ikke ligge rundt