VELTRENT: Cameron Diaz er kjent som en av Hollywoods mest sporty skuespillerinner, og det synes på hennes veltrente figur.  Foto: All Over Press
VELTRENT: Cameron Diaz er kjent som en av Hollywoods mest sporty skuespillerinner, og det synes på hennes veltrente figur. Foto: All Over PressVis mer

Er dette Hollywoods lekreste bein?

Cameron Diaz' lekre lemmer stjal oppmerksomheten fra Tom Cruise.

SEHER.NO:  Filmstjernen Cameron Diaz (37) er kjent som en av Hollywoods mest sporty skuespillerinner, og har tidligere fortalt at hun elsker alt som har med fysisk aktivitet å gjøre.

Og det syns!

Tirsdag denne uken gjestet Diaz og skuespillerkollega Tom Cruise (47) «Good Morning America»-showet i New York for å promotere deres nye film «Knight and Day», som har premiere i USA 2. juli.

Se trailer til filmen nederst i saken!

Men selv om Cruise fortsatt er den største stjernen av de to, var det Cameron som stjal all oppmerksomheten utenfor tv-lokalene, skriver Daily Mail.

Da skuespillerinnen steg ut av bilen på vei inn til studio så hun nemlig strålende vakker ut, og iført et par minimale beige sommershorts fra Elizabeth and James viste hun alt av sine ekstremt lange, slanke og veltrente bein.
 
Diaz har gjort det godt karrieremessig takket være sitt flotte utseendet, og startet opprinnelig sin Hollywood-karriere som modell, før hun slo gjennom i «The Mask» med Jim Carrey.

Og i løpet av de siste årene har skuespillerinnen flere ganger havnet på listene over underholdningsbransjens mest sexy kvinner.

At Cruise også er betatt av sin motspillers skjønnhet og sjarm var svært tydelig, da de to lo og tullet med hverandre under hele sendingen.

Paret kom nylig tilbake fra en lengre promo-turné rundt om i Europa, og selv om filmen har fått litt blandet kritikk, er det ventet at den vil bli en suksess. 

Både Cruise og Diaz har imponert stort ved å spille inn flere av actionscenene i filmen uten hjelp fra stunt-mannskap, og før premieren i Seville fremførte de et lite stunt, til fansens store jubel.

Cruise viste frem kjøreegenskapene han har utviklet takket være «Mission Impossible»-filmene på en Ducati Hypermotard motorsykkel, mens Diaz tok en rundtur i en BMW Z 4.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han er verdens mest sexy lave mann

Se trailer til «Knight and Day» nedenfor: