Brad Pitt:

Er dette Hollywood-stjernens nye flamme?

Romanseryktene florerer etter at Brad ble observert sammen med en kvinnelig spirituell healer forrige helg.

NY FLAMME?: Skuespillerstjernen Brad Pitt ble observert i en intim samtale med den spirituelle healeren Sat Hari Khalsa forrige helg, og det satte fart i nok en strøm av romanserykter. Her duoen avbildet under arrangementet forrige lørdag. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME?: Skuespillerstjernen Brad Pitt ble observert i en intim samtale med den spirituelle healeren Sat Hari Khalsa forrige helg, og det satte fart i nok en strøm av romanserykter. Her duoen avbildet under arrangementet forrige lørdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skuespiller Brad Pitt (54) er en populær mann, og helt siden sjokknyheten om at han og Angelina Jolie (43) valgte å gå hver til sitt ble kjent i 2016, har det stadig blitt spekulert i om 54-åringen har funnet kjærligheten igjen.

I sommer ble det hevdet at Brad og universitetsprofessoren Neri Oxman (42) hadde funnet tonen. I tillegg ble det spekulert i om Brad og hans tidligere kone, Jennifer Aniston (49), hadde funnet tilbake til hverandre igjen.

Nå kan det imidlertid se ut til at den ettertraktede skuespilleren har funnet en ny skjønnhet å hvile øynene på.

Ifølge Daily Mail begynte romanseryktene å svirre etter at Brad ble observert sammen med den spirituelle healeren Sat Hari Khalsa forrige helg.

DYPE SAMTALER: Brad og Sat så ut til å ha det svært hyggelig sammen under arrangementet forrige helg. Foto: NTB Scanpix
DYPE SAMTALER: Brad og Sat så ut til å ha det svært hyggelig sammen under arrangementet forrige helg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brad og Sat så ut til å ha en dyp samtale sammen under Silverlake Conservatory Music sin årlige kunstauksjon.

Gallaen ble arrangert av Red Hot Chili Pepper sin bassist, Michael Peter Balzary (55), som visstnok er en nær venn av skuespilleren. Ifølge nettstedet skal det ha vært han som introduserte duoen for hverandre.

STILTE OPP: Skuespiller Brad Pitt poserte gledelig foran kameraene under forrige lørdags begivenhet, her avbildet sammen med basketballspiller Joe Dumars. Foto: NTB Scanpix
STILTE OPP: Skuespiller Brad Pitt poserte gledelig foran kameraene under forrige lørdags begivenhet, her avbildet sammen med basketballspiller Joe Dumars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sat jobber også med å designe smykker, og Brads ekskone Jennifer Aniston har blant annet hatt på seg smykkene hennes ved tidligere anledninger.

Duoen skal ha sittet ved siden av hverandre under arrangementet, og ifølge flere vitner skal de ha blitt observert mens de snakket, lo og hygget seg sammen.

Likevel skriver nettstedet at flere kilder hevder at Brad og Sat ikke ankom arrangementet sammen, og at de heller ikke dater.

Saken fortsetter nedenfor.

Vil fokusere på familien

Selv om Brad, som tidligere nevnt har vært koblet opp mot en rekke damer den siste tiden, har en kilde tidligere uttalt til Entertainment Tonight at Brad for tiden er på et bra sted i livet, både privat og profesjonelt, og at dating ikke er fokuset for ham akkurat nå.

- Han har dratt på noen dater, men har er ikke ute etter et seriøst forhold akkurat nå, fortalte kilden.

Ifølge kilden er Brad stort sett alene når han ikke tilbringer tid med barna sine eller er på jobb.

- For tiden fokuserer han på de to tingene i livet som er viktigst for ham, barna og jobben hans. Barna er hans første prioritet. Han vil alltid sette av tid og være der for dem, hevdet kilden.

Flørtet i kaffekøen

Selv om den single seksbarnsfaren angivelig ikke ønsker å begi seg ut på markedet riktig enda, er det ingen tvil om at han synes det er gøy å flørte.

Tidligere i år testet nemlig den single seksbarnsfaren ut et nytt sjekketriks da han var innom kaffebaren Coffee Commissary i Los Angeles. Der overhørte noen at han introduserte seg selv som «William» til en kvinne han pratet med.

Kilden fortalte til Page Six at Brad ankom i kjent stil på sin motorsykkel iført solbriller, jeans og en skinnjakke. Men som alle andre måtte Hollywood-stjernen stille seg i kø for å få sin daglige koffeindose.

STORSJARMØR: Brad skal ha introdusert seg som William da han møtte en søt blondine i køen på en kaffebar i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
STORSJARMØR: Brad skal ha introdusert seg som William da han møtte en søt blondine i køen på en kaffebar i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I køen begynte Brad, ifølge nettsiden, å prate med en sprudlende blondine som lignet på skuespiller Kate Bosworth.

- Jeg er Lydia, skal kvinnen ha sagt, hvorpå Brad strakte ut armen og introduserte seg som William.

Hun skal deretter ha sagt:

- Ah, du ser ut som en Bradley.

Brad, som egentlig heter William Bradley Pitt, svarte at det var hans mellomnavn - etterfulgt av et smil og et blunk.

At en av verdens mest berømte filmstjerner, som både har et velkjent navn og et velkjent fjes, introduserer seg som William fremfor som Brad, er sikkert noe mange vil finne sjarmerende.

Utelukker gjenforening

Etter sjokkbruddet mellom Brad og Angelina har skilsmisseforhandlingene vært preget av både krangling og dramatikk, og det tok nesten to år før eksparet omsider klarte å komme til en enighet om omsorgsretten for barna.

BUDRUNDE: Da «Game of Thrones»-stjerna Emilia Clark auksjonerte bort et møte med seg selv for veldedighet, trodde hun ikke at Brad Pitt skulle være en av budgiverne. Video: BBC Brit Vis mer

Nylig kunne Hollywood Life avsløre at Angelinas sinne mot eksmannen sakte men sikkert går over i savn. Hun angrer angivelig stort på bruddet, og frykter at de to gjorde en feil ved å skille seg.

Brad er på sin side fullstendig over ekskona, og har ingen intensjoner om å finne tilbake til henne. En kilde nær skuespilleren kan nemlig fortelle til nettstedet at en gjenforening er så godt som umulig.

UAKTUELT: En gjenforening av det tidligere stjerneparet Brad og Angelina kan vi se langt etter ifølge en kilde til nettstedet. Her er eksparet avbildet i 2008. Foto: NTB Scanpix
UAKTUELT: En gjenforening av det tidligere stjerneparet Brad og Angelina kan vi se langt etter ifølge en kilde til nettstedet. Her er eksparet avbildet i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Brad kunne ikke brydd seg mindre om at Angelina savner ham, eller angrer på skilsmissen, sier kilden og legger til:

- De siste årene har vært et mareritt for Brad, og han lurer på om han egentlig kjente den «ekte» Angelina. Han så aldri for seg at kvinnen han forelsket seg i og giftet seg med kunne oppføre seg på denne måten.

Ifølge kilden er det viktigste for Brad at deres seks barn, Maddox (17), Pax (14), Zahra (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (10), har det bra.

- Han har gått videre i livet, og alt han fokuserer på er å sikre tilgangen til barna sine, som betyr absolutt alt for ham.

LES OGSÅ: - Han er ikke ute etter et seriøst forhold