<strong>TØFF TATTIS?:</strong> Skuespiller Reese Witherspoon kom til å vise frem det som ser ut til å være en ny tatovering da hun nøt 4. juli-helgen på stranden i Malibu sammen med familien.  Foto: All Over Press
TØFF TATTIS?: Skuespiller Reese Witherspoon kom til å vise frem det som ser ut til å være en ny tatovering da hun nøt 4. juli-helgen på stranden i Malibu sammen med familien. Foto: All Over Press Vis mer

Er dette hennes nye tatovering?

Reese Witherspoon er visst ikke så uskyldsren som mange trodde.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Reese Witherspoon (35), som er spesielt kjent for sine blåøyde roller i filmer som «Cruel Intentions» og «Lovlig Blond», viser nå at hun også har en mer «rebelsk» side.

Da hun feiret 4. juli-helgen i Malibu sammen med ektemannen Jim Toth (40) og barna Ava (11) og Deacon (7), kom hun nemlig til å vise frem det som sannsynligvis er en ny tatovering!

35-åringen var på stranden iført en hvit bikini med en igjenkneppet lyseblå skjorte over, men et vindkast sørget for å avdekke tatoveringen, skriver UsWeekly.

Skuespilleren giftet seg med agentkjæresten Toth i slutten av mars. Nettstedet CelebrityGossip skriver at den påståtte tatoveringen ser ut til å forestille to forente fugler, og spekulerer derfor i om Witherspoon kan ha skaffet seg tatoveringen til ære for giftermålet.

«Vann til elefantene»-stjernen skal ha hatt en tatovering formet som en liten blå stjerne på venstre side av bekkenet i flere år, og ifølge DailyMail ser det ut til at det nye, større designet dekker over denne gamle tatoveringen.

Den britiske avisen påpeker også at skuespilleren tilsynelatende ønsker å holde en eventuell ny tatovering skjult - på stranden dagen før valgte hun i hvert fall å iføre seg en heldekkende, sort badedrakt fremfor en todelt bikini.

Den søte skuespilleren var gift med «Cruel Intentions»-motspilleren Ryan Phillippe (36) fra 1999 til 2008. Witherspoons to barn kommer fra dette ekteskapet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slått ut av mystisk sykdom  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer